Brownie1992
Moderator
Witaj, jaki termin porodu? Opowiedz nam coś o sobie ile się staraliście? Które dzieciątko?Hej, witam się nieśmiało z wami, test pozytywny, beta przyrasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, jaki termin porodu? Opowiedz nam coś o sobie ile się staraliście? Które dzieciątko?Hej, witam się nieśmiało z wami, test pozytywny, beta przyrasta
zawsze na wątkach miesięcznych gdy stara wyga zachodzi jest zatrzęsienie To nieuniknioneMusze jakiś prywatny wątek założyć
witajHej, witam się nieśmiało z wami, test pozytywny, beta przyrasta
Ja stara wyga?zawsze na wątkach miesięcznych gdy stara wyga zachodzi jest zatrzęsienie To nieuniknione
stara ?Ja stara wyga?
Chyba Queen Poop
Fujka najgorsze stare ĝównostara ?
Zaraz mielibyśmy 2 rocznicę starań@Brownie1992 ile już tu jesteś, ile lat się staracie?
To u nas 3 rocznica równa u Was był bardziej problem po stronie męskiej czy żeńskiej?Zaraz mielibyśmy 2 rocznicę starań
Na forum zarejestrowałam się w zeszłym roku w listopadzie, ale cały 2022 podczytywałam z ukrycia
Z tym, że ja już po pół roku ruszyłam z diagnostyką.