Brownie1992
Moderator
Moja z wczorajCzyli na razie jest nas 3? Ile wyniosła wam beta?
W środę przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja z wczorajCzyli na razie jest nas 3? Ile wyniosła wam beta?
Miałam wczoraj podobną bo 65Moja z wczoraj
W środę przyrost
A ile Tobie wyszedł?Miałam wczoraj podobną bo 65
Ale masz ładny progesteron, mój to niski
Wczoraj 14, w sobotę 16A ile Tobie wyszedł?
Kurcze mi taki wychodził "normalnie" po owulacji bez ciąży i dostawałam Duphaston.Wczoraj 14, w sobotę 16
Gratki! Jak coś to fajnie się rodzi w majówkę polecamMoja z wczoraj
W środę przyrost
Mi wychodzi 12 maj@Brownie1992 No jak nie chcą dołączyć ja już to wczoraj zrobiłam witajcie dziewczyny to ile nas jest ? I jak terminy wypadają ??
Kocham najmocniej :*Hej, witam się nieśmiało z wami, test pozytywny, beta przyrasta
W pierwszej ciąży też miałam około 15-16 progesteron, dziewczyny z innego forum mówiły mi że wydziela się skokowo więc może być różnie, jutro powtórzę badania jeszcze, mierze temperaturę która się utrzymuje to znaczy że progesteron jest okejKurcze mi taki wychodził "normalnie" po owulacji bez ciąży i dostawałam Duphaston.
Teraz jem duże dawki magnezu, które podobno pomagają podbić progesteron.