reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

W pierwszej ciąży też miałam około 15-16 progesteron, dziewczyny z innego forum mówiły mi że wydziela się skokowo więc może być różnie, jutro powtórzę badania jeszcze, mierze temperaturę która się utrzymuje to znaczy że progesteron jest okej
Ja miałam proga od niecałych 16 do niecałych 20. @Agnes4312 ty tez jakoś tak, nie?

reklama
Mi wychodzi 12 maj 😊
O to idealnie w urodziny mojego syna 🙂
W pierwszej ciąży też miałam około 15-16 progesteron, dziewczyny z innego forum mówiły mi że wydziela się skokowo więc może być różnie, jutro powtórzę badania jeszcze, mierze temperaturę która się utrzymuje to znaczy że progesteron jest okej
Ja miałam najpierw 13 a potem 15 i przestałam badać 🙂
Ja dostałam luteinę, ale jestem po stratach, więc nawet bez badania proga pewnie bym ją dostała 🙂

reklama
Do góry