Dulce123
Fanka BB :)
Na następną wizytę u gina zrobię bo nawet wspominałaNawet trzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na następną wizytę u gina zrobię bo nawet wspominałaNawet trzeba
Witam się z Wami nieśmiało wszystko wskazuje na to, że zaklepuje 10 maja
Ty byś chociaż pochwaliła czy już się wykluło?
JejWitam się z Wami nieśmiało wszystko wskazuje na to, że zaklepuje 10 maja
Ja ciągle sikam, dziś jestem senna, ale to chyba dlatego, ze mam dzien biurowy. I brzuch tak pobolewa.Macie dziewczyny jakieś dolegliwości?
Ja tak samo jak Brownie1992, średnio co 40 min obieram kurs na łazienkę a tak to póki co brak.Macie dziewczyny jakieś dolegliwości?
Podziwiam, że pracujesz z biura ja jak wstałam i zobaczyłam pogodę za oknem to tylko praca z domu wchodziła w grę ale jutro już muszę iśćJa ciągle sikam, dziś jestem senna, ale to chyba dlatego, ze mam dzien biurowy. I brzuch tak pobolewa.
Akurat środy muszę chodzić niestetyPodziwiam, że pracujesz z biura ja jak wstałam i zobaczyłam pogodę za oknem to tylko praca z domu wchodziła w grę ale jutro już muszę iść