Sikorka91
Fanka BB :)
Ojej, to pięknie! Będziemy tu wszystkie kibicować, żeby Malutka spokojnie przeszła pobyt w szpitaluWłaśnie na szczęście nie najmniej- waga 2360, a długa na 56 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, to pięknie! Będziemy tu wszystkie kibicować, żeby Malutka spokojnie przeszła pobyt w szpitaluWłaśnie na szczęście nie najmniej- waga 2360, a długa na 56 cm
Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
Trzymam mocno kciuki! Oby pobyt w szpitalu był jak najkrótszy dużo siły i zdrówka!Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
trzymam kciuki!!!Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
trzymam kciuki! No i gratulacjeCześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
A zdążyli wcześniej Ci podać steryd na płuca?Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
Tak jest. Tydzien wcześniej miałam podawane dwie dawkiA zdążyli wcześniej Ci podać steryd na płuca?