Jestem tego samego zdaniaMój uparciuch ułożony od kilku tygodni miednicowo. Pogodziłam się z tym, że prawdopodobnie skończy się cesarką (chociaż ma jeszcze czas, bo to 34 tc), bo bardzo liczyłam na naturalny.
Po tych moich przebojach w ciąży już jest mi obojętnie jak przyjdzie na świat, oby tylko był zdrowy.
reklama
34, ale jest 83 centyl (duży jak na 36 tydzień) i wód nie ma na tyle dużo według lekarzaA ktory to tc ze nie ma juz szans?
Ja jestem teraz w 36tc moja też nadal ma główkę u góry. Tzn miała tydzień temu, ostatnio czułam że się mocno odwróciła no ale nie wiem bo ogólnie dużo fika za tydzień mam usg i będziemy sprawdzać czy się orzekręciła, też nie chciałabym cesarki
Byłam dzisiaj na wizycie i główka w dół, czyli bez zmian od poprzedniej wizyty miesiac temu. Córka już waży ponad 2 kgDziewczyny, czy Wasze maluchy są już ułożone do porodu? Ja właśnie wyszłam od lekarza z USG i mój jest głowa do góry i ma małe szanse żeby się odwrócić. Tak bardzo nie chialam cesarki
Umówiłam się dziś na próbę obrotu, zobaczymy czy się w ogole udaJa jestem teraz w 36tc moja też nadal ma główkę u góry. Tzn miała tydzień temu, ostatnio czułam że się mocno odwróciła no ale nie wiem bo ogólnie dużo fika za tydzień mam usg i będziemy sprawdzać czy się orzekręciła, też nie chciałabym cesarki
magdalena.
Fanka BB :)
mój tez był w 80 centylu, tez lekarka powiedziała ze małe szanse ze się przekręci, a jednak się udało i od 36 tyg już ułożony główkowo34, ale jest 83 centyl (duży jak na 36 tydzień) i wód nie ma na tyle dużo według lekarza
A czułaś ten obrót? Czy na usg miałaś niespodziankę?mój tez był w 80 centylu, tez lekarka powiedziała ze małe szanse ze się przekręci, a jednak się udało i od 36 tyg już ułożony główkowo
magdalena.
Fanka BB :)
właśnie nie, jakoś w nocy to może zrobiłA czułaś ten obrót? Czy na usg miałaś niespodziankę?
reklama
Podziel się: