reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja bardzo chcę znów urodzić naturalnie, no ale jak będzie, kto to wie. Najważniejsze, żeby córka przyszła na świat zdrowo i bezpiecznie dla Nas obu. Termin na 23 maja. W poprzedniej ciaży miałam termin na 5 sierpnia, urodziłam 24 lipca.

Ja bardzo chcę znów urodzić naturalnie, no ale jak będzie, kto to wie. Najważniejsze, żeby córka przyszła na świat zdrowo i bezpiecznie dla Nas obu. Termin na 23 maja. W poprzedniej ciaży miałam termin na 5 sierpnia, urodziłam 24 lipca.
A to oczywiste, ze czasem nie mamy na to wpływu :) ja mam termin na 19 tez mam nadzieje naturalnie

Ja mam termin na 12.05. Też liczę na poród naturalny, ale niestety córka jest główką u góry i za ok 3tyg dowiem się czy się obróciła, jeśli nie to pewnie cesarka 😭

U mnie termin na 16.05, ale przez cukrzycę ciążową i tak miałabym wywoływany po skończonym 38. Po drodze przeboje z szyjką, mały przez długi czas był ułożony główkowo, teraz od kilku tygodni miednicowo i nie zapowiada się póki co na inne ułożenie. Moje leżenie też pewnie nie pomaga 🙈 Powoli godzę się z myślą o Cc.

To ja zamykam miesiac bo 31.05. Ale rowniez cukrzyca i dodatkowo nadcisnienie i problemy z szyjka wiec..... na bank cos bujnie wczesniej tylko zalezy z jakich powodow 🙈

Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki

Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
Trzymam kciuki żeby córeczka szybko zaczęła oddychać i żebyście mogli się cieszyć sobą w domu. Ile malutka waży?

reklama
Do góry