reklama
Ja bardzo chcę znów urodzić naturalnie, no ale jak będzie, kto to wie. Najważniejsze, żeby córka przyszła na świat zdrowo i bezpiecznie dla Nas obu. Termin na 23 maja. W poprzedniej ciaży miałam termin na 5 sierpnia, urodziłam 24 lipca.
A to oczywiste, ze czasem nie mamy na to wpływuJa bardzo chcę znów urodzić naturalnie, no ale jak będzie, kto to wie. Najważniejsze, żeby córka przyszła na świat zdrowo i bezpiecznie dla Nas obu. Termin na 23 maja. W poprzedniej ciaży miałam termin na 5 sierpnia, urodziłam 24 lipca.
U mnie termin na 16.05, ale przez cukrzycę ciążową i tak miałabym wywoływany po skończonym 38. Po drodze przeboje z szyjką, mały przez długi czas był ułożony główkowo, teraz od kilku tygodni miednicowo i nie zapowiada się póki co na inne ułożenie. Moje leżenie też pewnie nie pomaga
Powoli godzę się z myślą o Cc.
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Trzymam kciuki żeby to nie była szyjka i nadciśnienie tylko planowe wywołanie przez cukrzycęTo ja zamykam miesiac bo 31.05. Ale rowniez cukrzyca i dodatkowo nadcisnienie i problemy z szyjka wiec..... na bank cos bujnie wczesniej tylko zalezy z jakich powodow![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
Sikorka91
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby córeczka szybko zaczęła oddychać i żebyście mogli się cieszyć sobą w domu. Ile malutka waży?Cześć Dziewczyny! Wczoraj trafiłam do szpitala z bardzo wysokimi kwasami żółciowymi, więc lekarze podjęli decyzję o wywołaniu porodu. Dzisiaj urodziłam córeczkę w 33 tygodniu ciąży, porôd naturalny oczywiście wspomagamy oksytocyną i balonikiem . Córeczka niestety potrzebuje jeszcze pomocy przy oddychaniu i raczej spędzimy w szpitalu długie tygodnie…trzymajcie za nas kciuki
reklama
Właśnie na szczęście nie najmniej- waga 2360, a długa na 56 cmTrzymam kciuki żeby córeczka szybko zaczęła oddychać i żebyście mogli się cieszyć sobą w domu. Ile malutka waży?
Podziel się: