reklama
U mnie 32+0 jutro pomijając fakt, że od 9 tygodni leżę w szpitalu i wstaję tylko do toalety to nie jest źleMamy jak się czujecie w 8 miesiącu ciąży?
Ojej a co Cię tam trzyma jeśli możesz powiedzieć ?U mnie 32+0 jutro pomijając fakt, że od 9 tygodni leżę w szpitalu i wstaję tylko do toalety to nie jest źle
Skrócona do 1 cm szyjka, dwa szwy i wpuklony pęcherz płodowy. Liczyłam na to, że dziś się czegoś dowiem i może puszczą mnie do domu, ale nawet nie mieli zamiaru mnie badaćOjej a co Cię tam trzyma jeśli możesz powiedzieć ?
Najważniejsze ze jestes w dobrych rękachSkrócona do 1 cm szyjka, dwa szwy i wpuklony pęcherz płodowy. Liczyłam na to, że dziś się czegoś dowiem i może puszczą mnie do domu, ale nawet nie mieli zamiaru mnie badać
Już za długo tu leżę, nic się nie dzieje. Leżeć tak samo mogę w domu, szczególnie że szpital mam oddalony o 10 min drogi pieszo. Co 2 tyg. obiecują wypis a potem okazuje się, że jeszcze dwa.Najważniejsze ze jestes w dobrych rękach
J
Jae
Gość
Hej dziewczyny czy miewacie problem z suchoscia w ustach, chrypka, suchym kaszlem? Co Wam pomaga?
J
Jae
Gość
naomi89 a jak samopoczucie? U mnie drugi syn
reklama
Podziel się: