J
Jae
Gość
Szczerze..ja dostalam po spadku odlozylam ale uwazam ze na wszystko jest czas ..moze ja jestem z tych przesadnych...teraz wszystko jest dostepne i nie ma problemu z kupnem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w pierwszej ciąży wyprawka sprawiała mega radość. Jak dostałam info na polowkowych, że wszystko ok to zaczęłam szaleć. Później z dużym brzuchem kiepsko się prasuje itdja tam na początku kwietnia zamierzam leżeć do góry brzuchem, a nie kompletować wyprawkę ale jak kto woli
A teraz ktory tydzien u Pani?Mi w pierwszej ciąży wyprawka sprawiała mega radość. Jak dostałam info na polowkowych, że wszystko ok to zaczęłam szaleć. Później z dużym brzuchem kiepsko się prasuje itd
24+1A teraz ktory tydzien u Pani?
Współczuje bardzo ze Pani musiała to przeżywać...W poprzedniej ciąży miałam wyprawkę na 21tc, a 2 tygodnie później pogrzeb
Więc tym razem mam tak samo wszystko to, co zostało z poprzedniej, ale prać to będę najwcześniej w 30tc. Nie dlatego, że jestem przesądna czy coś, ale dlatego, że po prostu nie chcę na te rzeczy wcześniej patrzeć, żeby potem nie musieć przeżywać tego samego, co raz już przeżyłam, kiedy trzeba było wszystko spakować i pochowa