reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Mnie się wpuklał, a urodziłam dopiero jak przebili pęcherz płodowy, chociaż skurcze miałam 2 doby. Dopóki macica spokojna to się nie martw, leż.Ponoć pęcherz się wpukla na całości kanału. Nawet nie mam siły o tym myśleć…
A co do samopoczucia to ja też mam jakieś dziwne i mega wyraźne sny od kilku tygodni
W sumie osobiście liczę na poród pod koniec kwietnia, to będzie skończony 37 tydzień.
J
Jae
Gość
Dziewczyny czy Wy również macie podobnie mam syna 6letniego dopiero co chorował i juz z powrotem lapie go katar i juz sie stresuje żeby nie zlapac czegoś a co dopiero chorowałam
Oczywiście. Moja sześciolatka co rusz ma gile Niestety taka pogoda i taki okres.Dziewczyny czy Wy również macie podobnie mam syna 6letniego dopiero co chorował i juz z powrotem lapie go katar i juz sie stresuje żeby nie zlapac czegoś a co dopiero chorowałam
J
Jae
Gość
Dziewczyny czy w II trymestrze pobolewa Was podbrzusze uczucie klucia?
Lady Loka
Fanka BB :)
Może to po ruchach?Dziewczyny czy w II trymestrze pobolewa Was podbrzusze uczucie klucia?
Bierzesz magnez?
J
Jae
Gość
Nie biore magnezu, mam tylko witaminy prenatal duo. A moga byc i ruchy bo czulam wiercenie w dole
J
Jae
Gość
Dziękuję za podpowiedzTo może porozmawiaj z lekarzem o suplementacji magnezu. On jest zbawienny na wszelkie reakcje macicy.
reklama
Pomarańczowa
Aktywna w BB
Kłucie to tez może być rozciąganie macicy które jest w pełni normalne. Stan błogosławiony w końcu, więc musi co chwila coś boleć . Jak z każdym bólem w ciąży chyba -może być fizjologia ale najlepiej skonsultować z lekarzem dla spokojności bo prowadzący najlepiej będzie wiedział co dla Ciebie konkretnie jest normą a co nie.Dziewczyny czy w II trymestrze pobolewa Was podbrzusze uczucie klucia?
Podziel się: