reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ponoć pęcherz się wpukla na całości kanału. Nawet nie mam siły o tym myśleć…
Mnie się wpuklał, a urodziłam dopiero jak przebili pęcherz płodowy, chociaż skurcze miałam 2 doby. Dopóki macica spokojna to się nie martw, leż.

A co do samopoczucia to ja też mam jakieś dziwne i mega wyraźne sny od kilku tygodni 😂
W sumie osobiście liczę na poród pod koniec kwietnia, to będzie skończony 37 tydzień.

Dziewczyny czy Wy również macie podobnie mam syna 6letniego dopiero co chorował i juz z powrotem lapie go katar i juz sie stresuje żeby nie zlapac czegoś a co dopiero chorowałam😒

reklama
Dziewczyny czy w II trymestrze pobolewa Was podbrzusze uczucie klucia?
Kłucie to tez może być rozciąganie macicy które jest w pełni normalne. Stan błogosławiony w końcu, więc musi co chwila coś boleć :p. Jak z każdym bólem w ciąży chyba -może być fizjologia ale najlepiej skonsultować z lekarzem dla spokojności bo prowadzący najlepiej będzie wiedział co dla Ciebie konkretnie jest normą a co nie.

Do góry