reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

O to to. W pierwszej ciąży zwłaszcza pierwszy trymestr czułam senność cały czas i szybko chodziłam spać, tym razem bardziej problemy z zasypianiem i kręcenie się z boku na bok (jak również intensywne sny jak już zasnę) a w dzień z kolei nagle ostatnio włączyła się senność.

reklama
O to to. W pierwszej ciąży zwłaszcza pierwszy trymestr czułam senność cały czas i szybko chodziłam spać, tym razem bardziej problemy z zasypianiem i kręcenie się z boku na bok (jak również intensywne sny jak już zasnę) a w dzień z kolei nagle ostatnio włączyła się senność.
Tak wlasnie i zero motywacji do zrobienia czegokolwiek aby tylko spac i lezec. Probuje cos robic ale slabo mi wychodzi

Skrócona to jeszcze nie zgładzona, może skracanie się zatrzyma albo znajdą przyczynę skracania i z nią sobie poradzą-w szpitalu pewnie zrobią diagnostykę i będą szybko reagować. A może lekarz który tak powiedział dramatyzuje i jutro usłyszysz ze wcale nie jest tak źle. Trzymaj się pozytywnych myśli i tylko historii dziewczyn które z króciutkim szyjkami i rozwarciem donosiły do terminu ❤️ tych historii jest mnóstwo!

Tak wlasnie i zero motywacji do zrobienia czegokolwiek aby tylko spac i lezec. Probuje cos robic ale slabo mi wychodzi
Produkujesz człowieka, to praca 24/7 😁 więc coś robisz. A dzisiaj jeszcze jest blue Monday, więc jak zrobisz sobie kanapki i herbatę to myślę, że możesz być z siebie zadowolona ;)

Skrócona to jeszcze nie zgładzona, może skracanie się zatrzyma albo znajdą przyczynę skracania i z nią sobie poradzą-w szpitalu pewnie zrobią diagnostykę i będą szybko reagować. A może lekarz który tak powiedział dramatyzuje i jutro usłyszysz ze wcale nie jest tak źle. Trzymaj się pozytywnych myśli i tylko historii dziewczyn które z króciutkim szyjkami i rozwarciem donosiły do terminu ❤️ tych historii jest mnóstwo!
Ponoć pęcherz się wpukla na całości kanału. Nawet nie mam siły o tym myśleć…

Produkujesz człowieka, to praca 24/7 😁 więc coś robisz. A dzisiaj jeszcze jest blue Monday, więc jak zrobisz sobie kanapki i herbatę to myślę, że możesz być z siebie zadowolona ;)
Oj tak i ten maly czlowieczek zabiera wszystko co najlepsze😀ale niech zabiera, ja dam radę, aby tylko bylo dobrze i szczęśliwie, a kazda z nas jest w stanie zniesc duzo.

Ponoć pęcherz się wpukla na całości kanału. Nawet nie mam siły o tym myśleć…
Musisz mieć siłę i nadzieję. Mojej koleżance w 2 ciazach skracala się szyjka lezala w szpitalu i obie ciaze donosila do końca. W szpitalu zrobią wszystko. Z kolei 2 od poczatku szyjka się nie podoba jest w domu z 2 dzieci i ma nadzieję ze rowniez donosi ciaze

reklama
Do góry