reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

O to to. W pierwszej ciąży zwłaszcza pierwszy trymestr czułam senność cały czas i szybko chodziłam spać, tym razem bardziej problemy z zasypianiem i kręcenie się z boku na bok (jak również intensywne sny jak już zasnę) a w dzień z kolei nagle ostatnio włączyła się senność.

reklama
O to to. W pierwszej ciąży zwłaszcza pierwszy trymestr czułam senność cały czas i szybko chodziłam spać, tym razem bardziej problemy z zasypianiem i kręcenie się z boku na bok (jak również intensywne sny jak już zasnę) a w dzień z kolei nagle ostatnio włączyła się senność.
Tak wlasnie i zero motywacji do zrobienia czegokolwiek aby tylko spac i lezec. Probuje cos robic ale slabo mi wychodzi

Skrócona to jeszcze nie zgładzona, może skracanie się zatrzyma albo znajdą przyczynę skracania i z nią sobie poradzą-w szpitalu pewnie zrobią diagnostykę i będą szybko reagować. A może lekarz który tak powiedział dramatyzuje i jutro usłyszysz ze wcale nie jest tak źle. Trzymaj się pozytywnych myśli i tylko historii dziewczyn które z króciutkim szyjkami i rozwarciem donosiły do terminu ❤️ tych historii jest mnóstwo!

Tak wlasnie i zero motywacji do zrobienia czegokolwiek aby tylko spac i lezec. Probuje cos robic ale slabo mi wychodzi
Produkujesz człowieka, to praca 24/7 😁 więc coś robisz. A dzisiaj jeszcze jest blue Monday, więc jak zrobisz sobie kanapki i herbatę to myślę, że możesz być z siebie zadowolona ;)

Skrócona to jeszcze nie zgładzona, może skracanie się zatrzyma albo znajdą przyczynę skracania i z nią sobie poradzą-w szpitalu pewnie zrobią diagnostykę i będą szybko reagować. A może lekarz który tak powiedział dramatyzuje i jutro usłyszysz ze wcale nie jest tak źle. Trzymaj się pozytywnych myśli i tylko historii dziewczyn które z króciutkim szyjkami i rozwarciem donosiły do terminu ❤️ tych historii jest mnóstwo!
Ponoć pęcherz się wpukla na całości kanału. Nawet nie mam siły o tym myśleć…

Produkujesz człowieka, to praca 24/7 😁 więc coś robisz. A dzisiaj jeszcze jest blue Monday, więc jak zrobisz sobie kanapki i herbatę to myślę, że możesz być z siebie zadowolona ;)
Oj tak i ten maly czlowieczek zabiera wszystko co najlepsze😀ale niech zabiera, ja dam radę, aby tylko bylo dobrze i szczęśliwie, a kazda z nas jest w stanie zniesc duzo.

Ponoć pęcherz się wpukla na całości kanału. Nawet nie mam siły o tym myśleć…
Musisz mieć siłę i nadzieję. Mojej koleżance w 2 ciazach skracala się szyjka lezala w szpitalu i obie ciaze donosila do końca. W szpitalu zrobią wszystko. Z kolei 2 od poczatku szyjka się nie podoba jest w domu z 2 dzieci i ma nadzieję ze rowniez donosi ciaze

reklama
Do góry