reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Lista mam z terminem na maj 2023 r.

1 maja - @Bibi89,@Kasia1994 @KarolinaDD
2 maja - @Zielona2426
3 maja - @sylaalys; @VikiO
4 maja- @Agula_
5 maja - @Oleś; @martini31 @magdalena. @Evelina@
7 maja - @Bakalia.,@Aleksandra91
8 maja- @Ellie2021
11 maja - @Migotka28
14 maja- @ForgetMeeNot
25 maja- @akinommal
26 maja- @Paxa
27 maja- @Nika1006

Witam przyszłe mamusie z terminem porodu na maj 2023 r.

Czekam na Was kobietki 😉😀😃
Witam ! 🥰🥰
U nas termin na 14 maja 🥰🥰

Witaj, gratulacje 🙂
Na tym forum jesteśmy raczej rzadko tylko wtedy, gdy któraś z nas szuka odpowiedzi. Jeśli zależy ci na stałym kontakcie z majowymi mamami to napisz do którejś mamy z listy, która podałaś w swoim poście, do Eveliny lub forgetmenot- pamiętam że one były na grupie prywatnej. Może dostaniesz od nich zaproszenie do tej prywatnej grupy. A jeśli nie to zapraszamy do nas 😉

Cześć dziewczyny :) u nas termin na 21 maja, dołączam bo do grudnia robiliśmy sobie z mężem spokój od planowania, a pełną parą ruszamy właśnie od Nowego Roku; podejrzewam że skoro też macie terminy na maj, to podobne rzeczy mogą w głowach siedzieć.

A jak tu już jestem to zapytam czy podejmowałyście już decyzję co do sposobu porodu i szpitala/domu? Bo zaczęłam o tym myśleć i na razie ponad to że będę chciała być w szpitalu a nie w domu (jako weteranka szpitalna miejsce to, szycie, znieczulenia i kroplówki mnie ani trochę nie przerażają) - nie umiem powiedzieć nic. Czy CC, czy znieczulenie, czy w wodzie. Czy dla Was te wybory były/są oczywiste?

Wysoki poziom ketonów w moczu, któras ma ? Jestem przed wizytą kilka dni i umieram z nerwów 😭😭 wynik 50... Pozostałe parametry wszystko ok, krew też. Dodam, że aktualnie 22 TC.

reklama
Do góry