reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Dziewczyny wrzucam, bo może któraś z Was będzie zainteresowana. Mamy 10% zniżki dla 10 mam na wykonanie testu VeraCity, to oznacza, że zamiast 1600 zł. zapłacisz 1440 zł. Jeśli to dla Ciebie dobra okazja - napisz do mnie.
Test.png

reklama
USG bardzo dokładne, badania z krwi i pomiar ciśnienia. Na podstawie tych badań i jeszcze wywiadu jakiś algorytm wylicza ryzyko i potem wyniki dostajesz w kopercie albo pocztą przesyłają albo odbierasz osobiście.

USG bardzo dokładne, badania z krwi i pomiar ciśnienia. Na podstawie tych badań i jeszcze wywiadu jakiś algorytm wylicza ryzyko i potem wyniki dostajesz w kopercie albo pocztą przesyłają albo odbierasz osobiście.
Nie wyświetliło mi ostatnich postów, oczywiście to była odpowiedź na pytanie odnośnie badań prenatalnych ale widzę, że już odpowiedzialne :)

Dziewczyny które miały prenatalne po 13 tyg. czy wasi lekarze mówili wam już coś o płci?
A propos wielkości brzucha to u mnie to już co najmniej 5 miesiąc a dziś skończyłam 13 tydzień, ponoć w drugiej ciąży tak jest, szczególnie jeśli się nie ćwiczy to mięśnie brzucha osłabione, hormony też robią swoje 🙂
Ja miałam 12+2 i o tyle o ile lekarz prawie nic nie mówił podczas badania o tyle płeć zasugerował 😊
Odnośnie brzucha to u mnie trzecie dzieciątko ale mam wrażenie, że brzuch mniejszy jak przy drugiej ciąży, wieczorami troszkę bardziej widoczny.

reklama
Ja też zdecydowanie lepiej się czuje jakoś od tygodnia, dziś 12+6 :)
Ale mam za to problem z wypróżnianiem:(

Do góry