reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

@Aleksandra91 ja sie kompletnie na bostonkach nie znam ale wiem jedno ze goraczka w ciazy w pierwszym trymestrze moze byc niebezpieczna wiec dbaj o siebie domowymi sposobami i obys szybko doszla do siebie:-)
Ja wlasnie mlodego przetrzymuje w domu bo w grupie tez bostonka a boje sie byc chora i tak meczymy sie w domu razem.

@Candys w 9tc beta to juz sensu nie ma. Na pewno jakas jest ale nic Ci to juz nie da wiecej niz suchy fakt :-)
Jak brak objawow to elegancko ! Nic tylko sie cieszyc :-) a zachcianki moga Cie przycisnac w kazdym momencie ciazy 😁
Okolo 12tc mozna juz samemu szukac Serduszka domowym detektorem tetna ;-))

reklama
Cześć dziewczyny! 💕
Jestem równo w 9 tc.
W poniedziałek kolejne usg. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! ✊🏻

Ciagle się martwię bo jestem w ciąży… ale w sumie bez objawów. Przerażajace 🤣
Co prawda ból podbrzusza pojawia się co jakiś czas, ale tak jak piersi bolały tak w sumie teraz ból się unormował i czuje naprawdę delikatny dyskomfort.
Zero mdłości, wymiotów, zachcianek, odrzucenia od jakiś potraw - nic.
Kiedy mogą pojawić się ewentualne zachcianki?

Powinnam się cieszyć, ale strasznie nurtujące i stresujące jest zastanawianie się czy serduszko bije i wszystko jest Ok…
W piątek nawet planuje zrobić sobie betę 🤣🤪

Jest tu może ktoś kto tez przechodził ciąże bezobjawowo ? ✊🏻🥹

Termin 23.05.2023 ✊🏻❤️
W 9 tc to już chyba nie ma sensu robienie bety, może po prostu wybierz się dodatkowo do lekarza na usg, to by Cię trochę uspokoiło :)

@Aleksandra91 ja sie kompletnie na bostonkach nie znam ale wiem jedno ze goraczka w ciazy w pierwszym trymestrze moze byc niebezpieczna wiec dbaj o siebie domowymi sposobami i obys szybko doszla do siebie:-)
Ja wlasnie mlodego przetrzymuje w domu bo w grupie tez bostonka a boje sie byc chora i tak meczymy sie w domu razem.

@Candys w 9tc beta to juz sensu nie ma. Na pewno jakas jest ale nic Ci to juz nie da wiecej niz suchy fakt :-)
Jak brak objawow to elegancko ! Nic tylko sie cieszyc :-) a zachcianki moga Cie przycisnac w kazdym momencie ciazy 😁
Okolo 12tc mozna juz samemu szukac Serduszka domowym detektorem tetna ;-))

Na szczescie gorączka trwała 1 dzień i szybko zbijalam. I dziękuje :)

Cześć dziewczyny! 💕
Jestem równo w 9 tc.
W poniedziałek kolejne usg. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! ✊🏻

Ciagle się martwię bo jestem w ciąży… ale w sumie bez objawów. Przerażajace 🤣
Co prawda ból podbrzusza pojawia się co jakiś czas, ale tak jak piersi bolały tak w sumie teraz ból się unormował i czuje naprawdę delikatny dyskomfort.
Zero mdłości, wymiotów, zachcianek, odrzucenia od jakiś potraw - nic.
Kiedy mogą pojawić się ewentualne zachcianki?

Powinnam się cieszyć, ale strasznie nurtujące i stresujące jest zastanawianie się czy serduszko bije i wszystko jest Ok…
W piątek nawet planuje zrobić sobie betę 🤣🤪

Jest tu może ktoś kto tez przechodził ciąże bezobjawowo ? ✊🏻🥹

Termin 23.05.2023 ✊🏻❤️
Ja może I mam objawów pełną masę, aczkolwiek jak któregoś dnia któryś z nich minie to wtedy panika.. haha
Napewno wszystko jest ok :) fajnie, że tak masz, ciesz się dziewczyno !;)

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was używa (jeśli tak od którego tygodnia ciąży) detektor tętna?
Czytałam ze nie ma żadnych przeciwskazan i jest w pełni bezpieczne, ale im mniejszy płód tym ciężej do namierzenia 🤔
Macie jakieś doświadczenia?

Do góry