reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
Męczy się któraś z was z bólami zoladka ? Ja z synem miałam ten problem od połowy ciąży, tutaj zaczęło się już teraz.. takie kłucie jakby ciagle mi coś siedziało. Ogólnie to jem mniej jak przed ciąża, a mam takie bóle zoladka, zaparcia i wzdęcia ze szok. Dobrze ze chociaż mdłości ustępują
Paxa
Nie mam tak, ale fakt taki, ze jestem głodna, ale dużo nie mogę zjeść, szybko czuję nasycenie.Męczy się któraś z was z bólami zoladka ? Ja z synem miałam ten problem od połowy ciąży, tutaj zaczęło się już teraz.. takie kłucie jakby ciagle mi coś siedziało. Ogólnie to jem mniej jak przed ciąża, a mam takie bóle zoladka, zaparcia i wzdęcia ze szok. Dobrze ze chociaż mdłości ustępują
U mnie, szczególnie w nocy:/ coś jakby skurcze/kłucie. Przed ciążą miałam takie bóle ale jak zjadłam totalnie coś niezdrowego i popilam litrem coli :/Męczy się któraś z was z bólami zoladka ? Ja z synem miałam ten problem od połowy ciąży, tutaj zaczęło się już teraz.. takie kłucie jakby ciagle mi coś siedziało. Ogólnie to jem mniej jak przed ciąża, a mam takie bóle zoladka, zaparcia i wzdęcia ze szok. Dobrze ze chociaż mdłości ustępują
U mnie też co rano przytulanie kibelka, w bonusie jeszcze popołudniami jest nieprzyjemnie.U mnie dzisiaj w tej kwestii dramat... Także łączę się z Tobą
Współczuję i oby było lepiej!
G
guest-1673535084
Gość
ja o tej porze to juz przysypiamJa się jeszcze dłużej postresuje bo do 19.30
Charlotte21
Ja mam darmowe prenatalne.Dziewczyny ile u Was kosztuje USG prenatalne? Mi powiedział 300zl
Owszem, pracuje w przedszkolach i co roku od 6 raz zawsze w październiku mnie "cos lapie" zawsze pierwsze tygodnie sa trudne. Wiele sie naklada wirusów. Zrobilam apteczny test na xovid bo lekarka prosila. Nie będę się wypowiadać odnosnie wiary w ich bezbłędność. Jednak teraz jakies inne to przeziębienie. Nie ma co, cos siedzi i niechaj juz sobie pójdzie cokolwiek to jest.Ludzie, od lat, odkąd żyjemy, jesień - przeziębienia. Jak ja słyszę, ze każda choroba to covid. No sorry, ale bez jaj... Wzmacniajcie się, kurujcie, jak najwięcej odpoczywajcie. Taki sezon, ze choróbska będą nas chwytać.
Nic takiego nie powiedzialam ze wszystko to covid. Nie będę się wypowiadać o tym temacie bo to obecnie tematu tabu jak przy alkoholu, polityka, wiara i teraz covid.
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Ja mam duzy apetyt i musze sie hamowac niestety. I ostatnio kilka razy nie przestalam jesc w dobrym momencie i po kilkunastu minutach rosnie mi wielka gula w zoladku, tzn takie mam wrazenie, i jest mi zle
A apropo jeszcze jedzenia jak z miesiac temu kupowalam sobie pomidory koktajlowe na potege i jadlam jak przekaske, tak teraz gdy poczuje zapach jakiegokolwiek pomidora tak wszystko staje mi w gardle ale jeszcze ani razu nie wymiotowalam, juz 9+3, oby tak zostalo…
A apropo jeszcze jedzenia jak z miesiac temu kupowalam sobie pomidory koktajlowe na potege i jadlam jak przekaske, tak teraz gdy poczuje zapach jakiegokolwiek pomidora tak wszystko staje mi w gardle ale jeszcze ani razu nie wymiotowalam, juz 9+3, oby tak zostalo…
Podziel się: