Mam kurtkę parkę taka luźniejsza i z synem udało mi się przechodzić zimę, przestałam się dopinać jak już zaczynało się ciepło robić. Więc w tej ciąży mam nadzieję, że uda sie (syn z kwietnia, bobo z maja) więc są szanse.Ja mam w razie co po ciąży z synkiem ciuchy. Jedne dżinsy i reszta legginsy, nic nie kupuje nowego. Mam też nadzieję, że w zimową kurtkę albo płaszcz się dopnę w zimie
reklama
Migotka28
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży brzuch zaczął mi rosnąć w 6 mies więc może teraz też tak będzie ;pMam kurtkę parkę taka luźniejsza i z synem udało mi się przechodzić zimę, przestałam się dopinać jak już zaczynało się ciepło robić. Więc w tej ciąży mam nadzieję, że uda sie (syn z kwietnia, bobo z maja) więc są szanse.
A ja też póki co nie mówię, bardzo bolały moją mamę i teściów poprzednie straty więc teraz chce poczekać, najlepiej do świąt ale to nierelane haha myślę, że po prenatalnych powiemy
Co do ruchów to w 1 ciazy czułam już w 18t a w 2 w 17t, teraz od ostatniej donoszonej ciąży minęło 9 lat więc możliwe że będzie inaczej a nawet i później, bo figura już nie taka jak kiedyś haha
Co do ruchów to w 1 ciazy czułam już w 18t a w 2 w 17t, teraz od ostatniej donoszonej ciąży minęło 9 lat więc możliwe że będzie inaczej a nawet i później, bo figura już nie taka jak kiedyś haha
Munro
Masz rację, aczkolwiek na tyle sklepów co on ma wszystkie dziewczyny są psychicznie wykończone, często zmienia się ekipa.. sama miałam już odejść z tej pracy, a teraz jestem uziemiona. Wiem, że on będzie dla mnie mega niemiły dlatego coraz częściej myślę o L4
Czytam i miałam nie odpowiadać, ale mam chwilę czasu. Jak przejdziemy na prywatny, to powiem może więcej o sobie i swojej perspektywie na takie sytuacje, mówiąc ze strony pracodawcy.To tu odwrotnie, jak dziewczyna powiedziala kilka lat temu, że jest w ciąży, na drugi dzień zmienił jej warunki pracy na umowę zlecenie wtedy ona nie znała swoich praw, bądź były inne nie wiem, ale okropnie się zachował
A teraz, moja droga, to co Ty się zastanawiasz w ogóle? Zmiataj na L4 czem prędzej. Gwarantuję Ci, że nawet gdybyś pracowała do końca ciąży to miałby Cię w d.pie. Z tego co piszesz, to taki typ.
Najważniejsze, to kiedy rozpoczęła się Twoja umowa o pracę? Nie zlecenie. Jak faktycznie trwa już rok, to nie masz się czym martwić. Musi się przedłużyć do dnia porodu, a potem macierzyński będzie płacił ZUS.
Dlaczego płaci do ręki? Składałaś o to pisemny wniosek? Bez takiego wniosku ma płacić na konto Link do: Wypłata wynagrodzenia - przelewem czy gotówką?
Ja się może trochę podpalam, ale wk…ia mnie takie januszowanie szefów.
To jedyna opcja pracy dla Ciebie po ciąży? Czy nie zależy Ci na powrocie? Bo jak nie i coś typ będzie dymił, to daj znać, pozwiemy dziada, jak z Twojej strony będzie okej, to na pewno wygrasz.
Munro
Czyli złamał prawo. Nawet jak zajdziesz w ciążę na wypowiedzeniu, prcodawa na Twój wniosek ma obowiązek to wypowiedenie cofnąć.
dokładnie !
Nie można nikogo w ciazy zwolnić. Co innego nie przedłużyć umowy.
Można zwolnić, można. Ale pod szczególnymi warunkami. I na pewno nie na L4
Kwiatuszek34
Jej za godzinę niecałą wizyta, boję się
reklama
Ellie2021
Trzymam kciuki za WasJej za godzinę niecałą wizyta, boję się
Podziel się: