reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie ;)
Ja mam 29 w tym roku ;)

reklama
reklama
@KarolinaDD my mieliśmy w przeciągu ostatniego roku 4x bostonke i uwięzi mi każda była inna i każda nietypowa. Nigdy córa nie miała krostek ani na stopach, ani na dłoniach, za to w buzi były 3x. Także proponuję sprawdzić tam i między pośladkami, to nowe ulubione miejsca wirusów coxackich.
Bostonka w ciąży jest groźna, jak każdy enterowirus, ale nie sama wysypka tylko gorączka stanowi największe zagrożenie. Dla uspokojenia wspomnę, że jeśli gorączka przy bostonce nie jest wysoka lub nie ma jej wcale, to większość tych epizodów kończy się dobrze.

Do góry