reklama
Za miesiąc skończę 35Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
szarotka27
Fanka BB :)
Ja mam 32
Ma.dziulek
Aktywna w BB
Skończone 40, jak dzidzia pojawi się na świecie, będzie 41
magdalena.
30
Agula_
33Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
Migotka28
My ten sam rocznik ale w grudniu będę miała 28 ;p więc jeszcze 2728. W czerwcu 2023 kończę 29
reklama
Ma.dziulek
Aktywna w BB
@KarolinaDD my mieliśmy w przeciągu ostatniego roku 4x bostonke i uwięzi mi każda była inna i każda nietypowa. Nigdy córa nie miała krostek ani na stopach, ani na dłoniach, za to w buzi były 3x. Także proponuję sprawdzić tam i między pośladkami, to nowe ulubione miejsca wirusów coxackich.
Bostonka w ciąży jest groźna, jak każdy enterowirus, ale nie sama wysypka tylko gorączka stanowi największe zagrożenie. Dla uspokojenia wspomnę, że jeśli gorączka przy bostonce nie jest wysoka lub nie ma jej wcale, to większość tych epizodów kończy się dobrze.
Bostonka w ciąży jest groźna, jak każdy enterowirus, ale nie sama wysypka tylko gorączka stanowi największe zagrożenie. Dla uspokojenia wspomnę, że jeśli gorączka przy bostonce nie jest wysoka lub nie ma jej wcale, to większość tych epizodów kończy się dobrze.
Podziel się: