reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
@magdaaaamagdam
Nie miałabym wątpliwości przy takich krechach. Nigdy nie miałam tak wyraźnych, tylko pod światło musiałam sprawdzac :)

Też juz mam skierowanie na prenatalne, muszę się w takim razie umówić jak terminów już powoli wszędzie brakuje :O U mnie co prawda dopiero 8t3d więc jeszcze czasu trochę mam. A co do złego samopoczucia, to jagorzej się chyba czułam w momencie gdy u dziecka się pojawia serduszko, tak w granicach 6 tc, to była masakra, teraz już jest troche lepiej, ale nadal wilczy apetyt, mdłości rano i wieczorek i ostatnio jakieś rozwolnienia po fast foodach .... niestety. Bo też sobie czasem pozwoliłam. A tak to współczuje tym co mają tak silne młodości. Ja to się cieszę na widok i zapach jedzenia :D

Ja w poprzedniej ciąży ogólnie wyglądałam lepiej 🤪 Chociaż niby na dziewczynkę brzydziej się wygląda, ale no jak widać, głupie przesady 😂
Ale ten okres rozkwitu to u mnie zaczyna się ok 2 trymestru, w 1 wyglądam zawsze jakbym miała zaraz paść... Blada, słaba
Ja w 1 ciąży usłyszałam że zbrzydlam od jednej osoby. Po czym dodała, że to będzie dziewczynka. Myliła się . Ale z wyglądu przyszlej mamy lepiej nie wróżyć płci 😅

reklama
@magdaaaamagdam
Nie miałabym wątpliwości przy takich krechach. Nigdy nie miałam tak wyraźnych, tylko pod światło musiałam sprawdzac :)

Też juz mam skierowanie na prenatalne, muszę się w takim razie umówić jak terminów już powoli wszędzie brakuje :O U mnie co prawda dopiero 8t3d więc jeszcze czasu trochę mam. A co do złego samopoczucia, to jagorzej się chyba czułam w momencie gdy u dziecka się pojawia serduszko, tak w granicach 6 tc, to była masakra, teraz już jest troche lepiej, ale nadal wilczy apetyt, mdłości rano i wieczorek i ostatnio jakieś rozwolnienia po fast foodach .... niestety. Bo też sobie czasem pozwoliłam. A tak to współczuje tym co mają tak silne młodości. Ja to się cieszę na widok i zapach jedzenia :D
O matko, dzięki dziewczyny za szybkie odpowiedz. Jednocześnie radosc i przerażenie. Aczkolwiek nadal jestem ostrożna i nie pozwalam sobie jwszcze w głowie na szczęście. Bo mam wrażenie ze może jeszcze za szybko, ze nie było terminu miesiączki albo ze testy złe, bo robiłam z tej samej firmy i może tak po prostu maja.
Byłam dziś na becie, wieczorem będzie wiadomo🙈

Do góry