Ewq9
Fanka BB :)
Ja okolice WadowicMałopolska- Tarnów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja okolice WadowicMałopolska- Tarnów
byłam w Wadowicach na mega dobrej pizzy. Ale nie pamietam jak się nazywała ta pizzeria ale jak se ja przypomnę to aż ślinka leciJa okolice Wadowic
Pizza pizzą ale jakie burgery w burgerownibyłam w Wadowicach na mega dobrej pizzy. Ale nie pamietam jak się nazywała ta pizzeria ale jak se ja przypomnę to aż ślinka leci
wlansie tez słyszałam, mieliśmy dylemat, bo burgerownia tez była super oceniana, ale bardziej był smak na pizzęPizza pizzą ale jakie burgery w burgerowni
Do wadowic na wagary jeździłamJa okolice Wadowic
Nic fajnego. miesnie nie trzymaja a tu nie ma jak cwoczyc.@Charlotte21 tez mam właśnie po pierwszej ciąży rozstęp tego mięśnia i w sumie nie zdążyłam o to zadbać, a tu już trzecia ciąża
Woj śląskie ale dokladnie Jura Krakowsko Czestochowska. lepiej politykę i religie omijać z daleka na forumDziewczyny a z jakiej części Polski jesteście? Jest tu ktoś z Podkarpacia tej pięknej stolicy Polski tak niedocenianej i wyśmiewanej ze względu na rząd
W piątek, na wizycie, pytałam o to i lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań do lotu w niepowikłanej ciąży. Ja lece za 2 dni, wracam 27 a potem znów 10.10 lecę w kolejną podróż.Tak pytam bo my lecimy na urlop i już różne rzeczy słyszałam o locie samolotem,że zaczynam się martwic
O matko zazdroszczę ja też chcę gdzieś lecieć lecę z wami nie ważne gdzieW piątek, na wizycie, pytałam o to i lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań do lotu w niepowikłanej ciąży. Ja lece za 2 dni, wracam 27 a potem znów 10.10 lecę w kolejną podróż.