Dzoana88
Fanka BB :)
tez mialam dwa, a wyciąganie jak wspominasz? Bo ja jakby mnie coś paliło lub rozcinalo od środkaTaaak. To była maskara. Miałam dwa i najgorsza była wizyta w toalecie z tymi rurami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mialam dwa, a wyciąganie jak wspominasz? Bo ja jakby mnie coś paliło lub rozcinalo od środkaTaaak. To była maskara. Miałam dwa i najgorsza była wizyta w toalecie z tymi rurami
Dokładnie jednocześnie się chcesz tego już pozbyć z siebie, a z drugiej strony modlisz się żeby nie wyszłokupa… po cc sie balam ze mi szwy puszcza w brzuchu, a po sn ze mi wnetrznosci wypadna
Ma wpływ, oczywiście - czasami negatywny i czasami pozytywny.Podczas porodu drogami natury dzieje się o wiele więcej w ciele, w tym mózgu. Ale myślę, że o tym wiesz.
Co myślisz o domniemanym (nieudowodnionym jednoznacznie) wpływie takiego porodu na dziecko?
W sensie tą ok 10 dni po owulacji? Dość wysoką, chyba w okolicach 40-50A jaka miałaś bete ?
Beta była trochę większa niż normalna ale chodziło o to że wiek ciąży po prostu nie mógł być taki jak pokazywało to usg.Czyli miałaś dużą bhcg w stosunku do obrazu usg?
Dlaczego wywolanie poronienia w tym wypadku jest złe?
Dokładnie, tak nie dobrze i tak źle, jednym słowem kupa po porodzie, to złooookupa… po cc sie balam ze mi szwy puszcza w brzuchu, a po sn ze mi wnetrznosci wypadna
Ja poczułam mega ulgę, ale samo wyciągnie bolało, a w zasadzie bardziej piekło/ takie piekący bóltez mialam dwa, a wyciąganie jak wspominasz? Bo ja jakby mnie coś paliło lub rozcinalo od środka
Hmmm… to w takim razie tez jest chyba bardzo indywidualna sprawa. Ja w zdrowych ciążach miałam 10 dpo 47 z córka i 33 z synem, przy cz z córkę bete miałam zdecydowanie wyzsza i zdecydowanie szybciej przyrastala. Teraz miałam jedno zawirowanie i nie wiem w sumie co z tego będzie. W sobotę wizyta, to się dowiemW sensie tą ok 10 dni po owulacji? Dość wysoką, chyba w okolicach 40-50
W zdrowej ciąży miałam 12 dpo 6,13