reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja mamie powiedziałam od razu po teście ciążowym, siła rzeczy zaraz dowiedział się mój tato, a parę dni później brat. Z rodziny męża to wie jego siostra, bo byliśmy u nich w odwiedziny po wizycie u gina ostatnio i mąż nie wytrzymał z radości i się pochwalił :) Ale ma nikomu na razie nie mówić, bo chcemy sami, później osobiście 🤪 No zobaczymy czy wytrzyma

Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Moi rodzice, teściowie i rodzeństwo już wiedzą :). W pracy musiałam powiedzieć dwóm koleżankom bo była archiwizacja i dźwiganie i ktoś musiał mnie kryć. Oficjalnie w pracy powiem jak najpóźniej. Dopiero jak już będzie widać

Kochana co z Tobą ???? Zrobiłaś betę wczoraj ?;)
Hejo, no nie mam ciągle wyników i siedzę jak na szpilkach i czekam 🙃
Pielęgniarka z punktu pobrań powiedziała, że jak tak dużo badań idzie do analizy to 2/3 mam czekać na wyniki i pewnie to wszystko razem dostanę...🙄⏳

A jak u Ciebie? Jaki wynik po tych dwóch dniach?:)

Załączniki

• IMG_20220914_174959.jpg
    IMG_20220914_174959.jpg
    138,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry