reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja mamie powiedziałam od razu po teście ciążowym, siła rzeczy zaraz dowiedział się mój tato, a parę dni później brat. Z rodziny męża to wie jego siostra, bo byliśmy u nich w odwiedziny po wizycie u gina ostatnio i mąż nie wytrzymał z radości i się pochwalił :) Ale ma nikomu na razie nie mówić, bo chcemy sami, później osobiście 🤪 No zobaczymy czy wytrzyma

Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Moi rodzice, teściowie i rodzeństwo już wiedzą :). W pracy musiałam powiedzieć dwóm koleżankom bo była archiwizacja i dźwiganie i ktoś musiał mnie kryć. Oficjalnie w pracy powiem jak najpóźniej. Dopiero jak już będzie widać

Kochana co z Tobą ???? Zrobiłaś betę wczoraj ?;)
Hejo, no nie mam ciągle wyników i siedzę jak na szpilkach i czekam 🙃
Pielęgniarka z punktu pobrań powiedziała, że jak tak dużo badań idzie do analizy to 2/3 mam czekać na wyniki i pewnie to wszystko razem dostanę...🙄⏳

A jak u Ciebie? Jaki wynik po tych dwóch dniach?:)

Załączniki

• IMG_20220914_174959.jpg
    IMG_20220914_174959.jpg
    138,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry