nie pytam z ciekawości. Spokojnie mam 29 latA czemu obawiasz się opini mamy? Jesteś niepełnoletnia ?
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
To ja tez czekam jescze ponad tydzieńNo nic zostaje mi czekać do przyszłego piątku. Sprawa powinna się już jakoś wyjaśnić. Ale obawiam się jakoś,że nic z tego nie będzie
Ellie2021
Ja mamie powiedziałam od razu po teście ciążowym, siła rzeczy zaraz dowiedział się mój tato, a parę dni później brat. Z rodziny męża to wie jego siostra, bo byliśmy u nich w odwiedziny po wizycie u gina ostatnio i mąż nie wytrzymał z radości i się pochwalił Ale ma nikomu na razie nie mówić, bo chcemy sami, później osobiście No zobaczymy czy wytrzyma
Harinka
Moi rodzice, teściowie i rodzeństwo już wiedzą . W pracy musiałam powiedzieć dwóm koleżankom bo była archiwizacja i dźwiganie i ktoś musiał mnie kryć. Oficjalnie w pracy powiem jak najpóźniej. Dopiero jak już będzie widaćDziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Dziewczyny a co wiecie w temacie picia kawy w ciąży?
Pić?
Nie pić?
Można ale do 200mg dziennie?
Zrezygnowałam z porannej kawy z mlekiem na rzecz zbożowej firmy Anatol ale jakoś mi nie podchodzi ten smak
Polecacie coś?
Kochana co z Tobą ???? Zrobiłaś betę wczoraj ?
Migotka28
To u mnie wie tylko mąż muszę się upewnić, że wszystko okJezu, ja się przez przypadek wygadałam już mojej mamie, koleżankom w pracy i szefowej xD. Pozostałej rodzinie powiemy po USG z serduszkiem.
VikiO
Zjadlam 1 . Dzidzia 1.15cmPięknie ! Super wiadomość!
To jesteśmy na tym damy etapie wczoraj na usg miałam 7+1 a wdlg OM 7+3 i dzidziuś tez 1.05 cm piona
Lily of the Valley ©
Zaciekawiona BB
Hejo, no nie mam ciągle wyników i siedzę jak na szpilkach i czekamKochana co z Tobą ???? Zrobiłaś betę wczoraj ?
Pielęgniarka z punktu pobrań powiedziała, że jak tak dużo badań idzie do analizy to 2/3 mam czekać na wyniki i pewnie to wszystko razem dostanę...
A jak u Ciebie? Jaki wynik po tych dwóch dniach?
Załączniki
ForgetMeeNot
U mnei wie tylko moja przyjaciółka
reklama
Podziel się: