reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

@mamaof3
Chyba pytałam o to @Dolvit. ale teraz to nie jestem pewna :D Ale chętnie wróciłabym do takiego wieku :D

@Dolvit
Przykro mi, że z męzem się nie udłada ostatnio. Ciężko jest ciążą w sumie rozwiązać problemy. Ale oby ta wiadomość Wam pomogła dojść do porozumienia. Bo w sumie myślenie o zostawieniu męża to dla mnie już tak jakoś poważnie brzmi :/ Z tego co pisałaś to jest to wczsna ciąża, jeszcze ma przecież szansę :)

reklama
@mamaof3
Chyba pytałam o to @Dolvit. ale teraz to nie jestem pewna :D Ale chętnie wróciłabym do takiego wieku :D

@Dolvit
Przykro mi, że z męzem się nie udłada ostatnio. Ciężko jest ciążą w sumie rozwiązać problemy. Ale oby ta wiadomość Wam pomogła dojść do porozumienia. Bo w sumie myślenie o zostawieniu męża to dla mnie już tak jakoś poważnie brzmi :/ Z tego co pisałaś to jest to wczsna ciąża, jeszcze ma przecież szansę :)
Ciąża nie była planowana a na pewno nie miała być środkiem do rozwiązania naszych problemów :p chociaż nie ukrywam,że mąż się bardzo ucieszył na tą wiadomość i jest lepiej między nami

Hejo, no nie mam ciągle wyników i siedzę jak na szpilkach i czekam 🙃
Pielęgniarka z punktu pobrań powiedziała, że jak tak dużo badań idzie do analizy to 2/3 mam czekać na wyniki i pewnie to wszystko razem dostanę...🙄⏳

A jak u Ciebie? Jaki wynik po tych dwóch dniach?:)

U mnie z 498 na 1860 :) więc na razie jest ok ;) teraz trzymam kciuki za Ciebie ;*

Mnie właśnie ta kwestia stresuje.... Boje się krytyki ze strony mojej mamy. No ale na razie nie mam co gdybać. Czekam w poczekalni na badanie
jej, ja czuje to samo… miala juz pretensje i swoje glupkowate teksciki przy drugiej ciazy wiec czuje ze przy trzeciej ja moZe poniesc..

U mnie wie stary 😂 i w pracy wiedza. Dzieciom jeszcze nie mowilam. O ile niespelna 4 latka nie ogarnelaby gdyby dziecko bylo kilka miesiecy pozniej (przy ewentualnym poronieniu) tak 10 latka juz liczyc potrafi.

Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
ja mamie już powiedziałam, ale prosiłam żeby nikomu nie mówiła, nawet tacie.
Jestem już po. U mnie bez szału. Jest malutki pęcherzyk (młodsza ciąża) niby to ciałko zoltkowe i pole zarodkowe jest....ale człowieka nie ma. Przez to naszły mnie mega wątpliwości,że coś jest nie tak i ta ciąża się nie rozwija... Za tydzień mam kontrolę. Pobrała mi przy okazji cytologię. Na szczęście pęcherzyk w macicy i pojedynczy
trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze 🙏
Cześć dziewczyny :) może i ja dołączę do majowych mam bardzo bym chciała bo już 2 lata czekamy 😀 test pozytywny lecz niestety plamienia 😞 Czekam na wynik bety :)
trzymam kciuki!

reklama
Do góry