Lekarka powiedziała, ze to normalne, ze plamie i nie ma powodu do niepokoju. Kazała tylko uważać na siebieDaj znać po wizycie! Ale plamisz tylko po wizycie w toalecie?
reklama
Agula_
Fanka BB :)
Ja bym się tym nie martwiła na razie.@Agula_ równo tydzień.
Cudownie Napewno tak będzieDziewczyny! Mamy kolejnego dzidziusia! Serduszko boje, 1.05 cm. jestem zakochana po uszy teraz modlić się i wierzyć ze wszystko dobrze się skończy dziękuje za wszystkie kciuki
super wieściU mnie również pojawiło się serduszko byłam na wizycie żeby skontrolować plamienie a tu wszystko jest ok plus niespodzianka w postaci serduszka
Migotka28
Próbowałam się zapisać dziś na NFZ do ginekologa. Pojechałam do miasteczka obok no tam najbliżej. Byłam 3 razy bo ciągle drzwi zamknięte. W recepcji mówią, że zapisy u położnej ale jej nie ma , gdzieś poszła. Dali mi numer tel i się dodzwonić nie da. Teraz myślę sobie czy to aby lekarz tam z nią jest czy ona sama prowadzi ciążę .
Ja i tak pójdę prywatnie ale chciałam na NFZ dodatkowo dla tych badań darmowych
Ewq9
Przy lekarzu na NFZ jest położna do której idzie się pierwsze, mierzy ciśnienie i takie tam a potem lekarzPróbowałam się zapisać dziś na NFZ do ginekologa. Pojechałam do miasteczka obok no tam najbliżej. Byłam 3 razy bo ciągle drzwi zamknięte. W recepcji mówią, że zapisy u położnej ale jej nie ma , gdzieś poszła. Dali mi numer tel i się dodzwonić nie da. Teraz myślę sobie czy to aby lekarz tam z nią jest czy ona sama prowadzi ciążę .
Jak ja dzownilam do lekarza na NFZ do siebie do szpitala to właśnie położna odebrała, wypytała o termin ostatniej miesiączki i obliczyła kiedy najlepiej przyjść
Migotka28
A widzisz, dzięki. Nie jestem obcykana w tych sprawach. Pierwsza ciąża to wszystko prywatnie chodziłam . Teraz chciałam skorzystaćPrzy lekarzu na NFZ jest położna do której idzie się pierwsze, mierzy ciśnienie i takie tam a potem lekarz
Jak ja dzownilam do lekarza na NFZ do siebie do szpitala to właśnie położna odebrała, wypytała o termin ostatniej miesiączki i obliczyła kiedy najlepiej przyjść
Jak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
Ja się czuję jak bym była chora plus boli mnie kręgosłup , ciągnie brzuch i ogólnie czuje się taka niestabilna ..
Migotka28
Dziś mam mega bol głowy. I do południa męczyło mnie rwanie na wymioty. Pierwszy raz ta tak konkretnie . Dziś z OM 6+2Jak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
dokładnie mam identyczne objawy plus ból piersi.Ja się czuję jak bym była chora plus boli mnie kręgosłup , ciągnie brzuch i ogólnie czuje się taka niestabilna ..
reklama
kasiaa91
To jest często kwestia pomyłki w zaznaczeniu obrazu na usg lub ułożenia zarodka - to taka różnica na porządku dziennym.Dziewczyny, podjechałam dzisiaj na szybką wizytę do lux bo od kilku dni mocno ciągnie mnie w brzuchu. Po badaniu okazało się, że dziecko uroslo w stosunku do tygodnia wstecz tylko niecale 3mm... wtedy wychodziło 6+4 teraz 7+0). Trochę się denerwuje...
Podziel się: