reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja bym się tym nie martwiła na razie.
Dziewczyny! Mamy kolejnego dzidziusia! Serduszko boje, 1.05 cm. ♥️🥰 jestem zakochana po uszy🫶🏻 teraz modlić się i wierzyć ze wszystko dobrze się skończy 🤭 dziękuje za wszystkie kciuki 🙏🏻
Cudownie ❤️ Napewno tak będzie ;)
U mnie również pojawiło się serduszko 🥹 byłam na wizycie żeby skontrolować plamienie a tu wszystko jest ok plus niespodzianka w postaci serduszka 😍
super wieści 🥰

Próbowałam się zapisać dziś na NFZ do ginekologa. Pojechałam do miasteczka obok no tam najbliżej. Byłam 3 razy bo ciągle drzwi zamknięte. W recepcji mówią, że zapisy u położnej ale jej nie ma , gdzieś poszła. Dali mi numer tel i się dodzwonić nie da. Teraz myślę sobie czy to aby lekarz tam z nią jest czy ona sama prowadzi ciążę 🙈🤔.
Ja i tak pójdę prywatnie ale chciałam na NFZ dodatkowo dla tych badań darmowych

Próbowałam się zapisać dziś na NFZ do ginekologa. Pojechałam do miasteczka obok no tam najbliżej. Byłam 3 razy bo ciągle drzwi zamknięte. W recepcji mówią, że zapisy u położnej ale jej nie ma , gdzieś poszła. Dali mi numer tel i się dodzwonić nie da. Teraz myślę sobie czy to aby lekarz tam z nią jest czy ona sama prowadzi ciążę 🙈🤔.
Ja i tak pójdę prywatnie ale chciałam na NFZ dodatkowo dla tych badań darmowych
Przy lekarzu na NFZ jest położna do której idzie się pierwsze, mierzy ciśnienie i takie tam a potem lekarz :)
Jak ja dzownilam do lekarza na NFZ do siebie do szpitala to właśnie położna odebrała, wypytała o termin ostatniej miesiączki i obliczyła kiedy najlepiej przyjść :)

Przy lekarzu na NFZ jest położna do której idzie się pierwsze, mierzy ciśnienie i takie tam a potem lekarz :)
Jak ja dzownilam do lekarza na NFZ do siebie do szpitala to właśnie położna odebrała, wypytała o termin ostatniej miesiączki i obliczyła kiedy najlepiej przyjść :)
A widzisz, dzięki. Nie jestem obcykana w tych sprawach. Pierwsza ciąża to wszystko prywatnie chodziłam . Teraz chciałam skorzystać 😛

reklama
Dziewczyny, podjechałam dzisiaj na szybką wizytę do lux bo od kilku dni mocno ciągnie mnie w brzuchu. Po badaniu okazało się, że dziecko uroslo w stosunku do tygodnia wstecz tylko niecale 3mm... wtedy wychodziło 6+4 teraz 7+0). Trochę się denerwuje...
To jest często kwestia pomyłki w zaznaczeniu obrazu na usg lub ułożenia zarodka - to taka różnica na porządku dziennym.

Do góry