reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja bym się tym nie martwiła na razie.
Dziewczyny! Mamy kolejnego dzidziusia! Serduszko boje, 1.05 cm. ♥️🥰 jestem zakochana po uszy🫶🏻 teraz modlić się i wierzyć ze wszystko dobrze się skończy 🤭 dziękuje za wszystkie kciuki 🙏🏻
Cudownie ❤️ Napewno tak będzie ;)
U mnie również pojawiło się serduszko 🥹 byłam na wizycie żeby skontrolować plamienie a tu wszystko jest ok plus niespodzianka w postaci serduszka 😍
super wieści 🥰

Próbowałam się zapisać dziś na NFZ do ginekologa. Pojechałam do miasteczka obok no tam najbliżej. Byłam 3 razy bo ciągle drzwi zamknięte. W recepcji mówią, że zapisy u położnej ale jej nie ma , gdzieś poszła. Dali mi numer tel i się dodzwonić nie da. Teraz myślę sobie czy to aby lekarz tam z nią jest czy ona sama prowadzi ciążę 🙈🤔.
Ja i tak pójdę prywatnie ale chciałam na NFZ dodatkowo dla tych badań darmowych

Próbowałam się zapisać dziś na NFZ do ginekologa. Pojechałam do miasteczka obok no tam najbliżej. Byłam 3 razy bo ciągle drzwi zamknięte. W recepcji mówią, że zapisy u położnej ale jej nie ma , gdzieś poszła. Dali mi numer tel i się dodzwonić nie da. Teraz myślę sobie czy to aby lekarz tam z nią jest czy ona sama prowadzi ciążę 🙈🤔.
Ja i tak pójdę prywatnie ale chciałam na NFZ dodatkowo dla tych badań darmowych
Przy lekarzu na NFZ jest położna do której idzie się pierwsze, mierzy ciśnienie i takie tam a potem lekarz :)
Jak ja dzownilam do lekarza na NFZ do siebie do szpitala to właśnie położna odebrała, wypytała o termin ostatniej miesiączki i obliczyła kiedy najlepiej przyjść :)

Przy lekarzu na NFZ jest położna do której idzie się pierwsze, mierzy ciśnienie i takie tam a potem lekarz :)
Jak ja dzownilam do lekarza na NFZ do siebie do szpitala to właśnie położna odebrała, wypytała o termin ostatniej miesiączki i obliczyła kiedy najlepiej przyjść :)
A widzisz, dzięki. Nie jestem obcykana w tych sprawach. Pierwsza ciąża to wszystko prywatnie chodziłam . Teraz chciałam skorzystać 😛

reklama
Dziewczyny, podjechałam dzisiaj na szybką wizytę do lux bo od kilku dni mocno ciągnie mnie w brzuchu. Po badaniu okazało się, że dziecko uroslo w stosunku do tygodnia wstecz tylko niecale 3mm... wtedy wychodziło 6+4 teraz 7+0). Trochę się denerwuje...
To jest często kwestia pomyłki w zaznaczeniu obrazu na usg lub ułożenia zarodka - to taka różnica na porządku dziennym.

Do góry