reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Jak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
U mnie 6t+1d. Czuję, że jestem w ciąży - mdłości, zmęczenie, tkliwe piersi, czasem ukłucie w podbrzuszu, ale w sumie to takie delikatne objawy, które nie zaburzają jakoś specjalnie mojej codzienności. W sensie myślałam, że będzie gorzej (może wszystko przede mną 😄).

U mnie 6t+1d. Czuję, że jestem w ciąży - mdłości, zmęczenie, tkliwe piersi, czasem ukłucie w podbrzuszu, ale w sumie to takie delikatne objawy, które nie zaburzają jakoś specjalnie mojej codzienności. W sensie myślałam, że będzie gorzej (może wszystko przede mną 😄).
Zapomniałam - i SIKANIE. Codziennie w nocy wstaję sikać, co nie zdarzało mi się wcześniej. W pracy co dwie godziny toaleta.

reklama
Ja mam dzisiaj 5+5 i nie mam objawów. Chyba że katar i lekkie przeziębienie ale to raczej z przewiania 🤔 żadnych mdłości czy wyczulonego węchu
mnie na samym początku jakoś tydzień przed spodziewanym okresem zaczęły boleć piersi co wydało mi się trochę podejrzane bo nigdy tak nie miałam, pozniej przeziębienie i senność tuż przed okresem. Ale okresu jak się okazało brak. No i siku musze wstawać w nocy co mi się wcześniej nie zdarzało.

Do góry