kasiaa91
Fanka BB :)
Ja zero ale zawsze mam zeroJak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zero ale zawsze mam zeroJak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
U mnie 6t+1d. Czuję, że jestem w ciąży - mdłości, zmęczenie, tkliwe piersi, czasem ukłucie w podbrzuszu, ale w sumie to takie delikatne objawy, które nie zaburzają jakoś specjalnie mojej codzienności. W sensie myślałam, że będzie gorzej (może wszystko przede mną ).Jak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
Dziś zaczęłam 6 tydzień i rano była lekka zgaga i mdłości. Dalej brzuch pobolewa ale biorę nospe 2x dziennie. Poza tym spaaaaać a jak u Ciebie?Jak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
Zapomniałam - i SIKANIE. Codziennie w nocy wstaję sikać, co nie zdarzało mi się wcześniej. W pracy co dwie godziny toaleta.U mnie 6t+1d. Czuję, że jestem w ciąży - mdłości, zmęczenie, tkliwe piersi, czasem ukłucie w podbrzuszu, ale w sumie to takie delikatne objawy, które nie zaburzają jakoś specjalnie mojej codzienności. W sensie myślałam, że będzie gorzej (może wszystko przede mną ).
Ja też więcej sikam ale nie wiem czy to ciążowe bo staram się też pić więcej wodyZapomniałam - i SIKANIE. Codziennie w nocy wstaję sikać, co nie zdarzało mi się wcześniej. W pracy co dwie godziny toaleta.
Ja też chodziłam prywatnie ale raz byłam w ośrodku w poradni kobiet i stąd wiem pierwsze od niej dostałam ochrzan a potem od lekarzaA widzisz, dzięki. Nie jestem obcykana w tych sprawach. Pierwsza ciąża to wszystko prywatnie chodziłam . Teraz chciałam skorzystać
Ja mam dzisiaj 5+5 i nie mam objawów. Chyba że katar i lekkie przeziębienie ale to raczej z przewiania żadnych mdłości czy wyczulonego węchuJak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
Ja jestem chora....ale to niezwiązane z ciążą. Pozatym zero objawówJak wasze samopoczucia ? Dziewczyny z około 5/6tc czy macie jakieś objawy ?
mnie na samym początku jakoś tydzień przed spodziewanym okresem zaczęły boleć piersi co wydało mi się trochę podejrzane bo nigdy tak nie miałam, pozniej przeziębienie i senność tuż przed okresem. Ale okresu jak się okazało brak. No i siku musze wstawać w nocy co mi się wcześniej nie zdarzało.Ja mam dzisiaj 5+5 i nie mam objawów. Chyba że katar i lekkie przeziębienie ale to raczej z przewiania żadnych mdłości czy wyczulonego węchu