Dawaj jutro znać jak po becie bo idziemy łeb w łeb xd ja w poniedziałek miałam 498 i też jutro idę xd termin z appki też jak TyCześć Dziewczyny Witam się z Wami po przeczytaniu po łebkach 141 stron
To moja pierwsza ciąża - dziś 5+2 wg appki. Po dwóch pozytywnych testach zrobionych 3 dni temu, kolejnego dnia poszłam na betę - 495 mIU/ml. Jutro idę ponownie na betę (po 72 h) oraz na dodatkowe badania, które załączyłam w pliku. Wizytę u ginekologa mam za półtora tygodnia.
Raczej będę Was nieśmiało podczytywać bo póki co jestem kompletnie zielona
reklama
Dzoana88
Fanka BB :)
U mnie dziś 5+3 , bylam na wizycie, jest pęcherzyk 1,1 cm i żółtkowy, ale póki co zarodka nie widać. Mam przyjść za tydzien to już będzie wiadomo. Z jednej strony mysle pozytywnie a z drugiej hmmm juz raz mialam puste jajo i No jednak się zdarza ... ale 5+3 to jest wsumie czas jeszxze .... pocieszcie :-)
U mnie dziś 5+3 , bylam na wizycie, jest pęcherzyk 1,1 cm i żółtkowy, ale póki co zarodka nie widać. Mam przyjść za tydzien to już będzie wiadomo. Z jednej strony mysle pozytywnie a z drugiej hmmm juz raz mialam puste jajo i No jednak się zdarza ... ale 5+3 to jest wsumie czas jeszxze .... pocieszcie :-)
Oczywiście że jest jeszcze czas ja też już bym poszła ale właśnie chce uniknąć takiego stresu że mało zobaczę xd więc idę dopiero za półtora tygodnia
KarolinaDD
hah, co dziecko to inaczejMojej córci rytm snu zmienial się już wielokrotnie odkąd jest na świecie. Mimo, że starałam się utrzymać rutynę. Tak czy siak dziecko mi się zmieniło i ani nie chce sama zasypiać w łóżeczku no i godziny też sobie teraz takie zrobiła na zasypianie, że ręce opadają...
Dolvit
Nie no to spodnie dopinam normalnie... Ale jak siadam wieczorem to jest taki... Jakby wzdęty. Póki co xsW kolejnych ciążach szybciej wywala brzuch ja teraz też jestem na progesteronie ale tydzień temu nie byłam a spodni już i tak nie mogłam dopiąć
Lily of the Valley ©
Zaciekawiona BB
Heh ale numer dobra, odezwę się wieczoremDawaj jutro znać jak po becie bo idziemy łeb w łeb xd ja w poniedziałek miałam 498 i też jutro idę xd termin z appki też jak Ty
ForgetMeeNot
U mnie tez udawanie nie wchodzi w gręMożna udawać, pod warunkiem, że to dziecko jak się w nocy obudzi to nie drze się jak opętane na tyle głośno, że obudziłoby sąsiadów z całego bloku córka niestety drze się w niebogłosy
KarolinaDD
Kochane! Dzisiaj proszę o trzymanie kciuków za mnie, pierwsza moja wizyta o 12:00 masakraaaa!
Agula_
PowodzeniaKochane! Dzisiaj proszę o trzymanie kciuków za mnie, pierwsza moja wizyta o 12:00 masakraaaa!
reklama
Agnes4312
Moderator
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie (wczoraj wg OM było 5+6, ale ja mogłam też być 5+2) i pęcherz w macicy jest (uff) ale na razie pusty.
Było mi przykro, bo wróciła trauma z pierwszej ciąży, gdzie mialam pusty pęcherz, ale lekarz mówił, że to jeszcze za szybko. Dał luteinę, acard i skierowania na badania. I kolejna wizyta za 2 tyg
Było mi przykro, bo wróciła trauma z pierwszej ciąży, gdzie mialam pusty pęcherz, ale lekarz mówił, że to jeszcze za szybko. Dał luteinę, acard i skierowania na badania. I kolejna wizyta za 2 tyg
Podziel się: