reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Kochane wczoraj minęło 3 tyg od owulacji. Bhcg 5627, natomiast progesteron 18. Trochę martwię się tym progesteronem, czy nie za niski. Miała któraś z Was taki?
Ja w poprzedniej ciąży miałam taki na poaczatku. Potem nie badałam. Wszystko było ok.
Witam sie z Wami nie smialo Dziewczyny. Nazywam sie Paulina, na codzien mieszkam w Szwecji i prawdopodobnie oczekuje trzeciego bąbla, wkoncu takiego z cieplejszej pory roku 😂 dwie starsze corki jesienne.

Termin na dzien dzisiejszy to 17 maja :)

Mam nadzieje na cieple przyjecie
Witamy 😊😊
Rozgość się. Ujmuje również trzecia ciąża

Dziewczyny, czy jest się czym martwić? Tydzień temu na wizycie dostałam luteinę i acard. Bolał mnie brzuch ale żadnych plamien nie miałam. Wczoraj wyjątkowo dużo spacerowałam, nie czułam praktycznie wcale brzucha ale wieczorem na papierze zauważyłam śluz zabarwiony na bardzo lekko brązowo. Nie ma tego jakoś dużo ale na papierze toaletowy to zauważyłam :/ staram się nie panikować bo wiem, ze to mi nie służy ale już jestem zmęczona tym, ze będzie coś nie tak
Edit teraz po porostu plamie na brązowo :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy jest się czym martwić? Tydzień temu na wizycie dostałam luteinę i acard. Bolał mnie brzuch ale żadnych plamien nie miałam. Wczoraj wyjątkowo dużo spacerowałam, nie czułam praktycznie wcale brzucha ale wieczorem na papierze zauważyłam śluz zabarwiony na bardzo lekko brązowo. Nie ma tego jakoś dużo ale na papierze toaletowy to zauważyłam :/ staram się nie panikować bo wiem, ze to mi nie służy ale już jestem zmęczona tym, ze będzie coś nie tak
Edit teraz po porostu plamie na brązowoj
Ja wczoraj delikatnie plamilam, dlatego dzisiaj mam wizytę u ginekologa.

Dziewczyny, jak u Was z ciśnieniem? Czy czujecie takie pulsowanie brzucha? Ja czuję, od wczoraj i martwię się że to skurcze. Wczoraj po odebraniu wyników bety, wpadłam w taką euforię że aż się boję że wywołałam skurcze.

reklama
Do góry