reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, a jak u Was z załatwianiem sie? Mnie od 3 dni meczy biegunka i wzdęcia, No co zjem to pół godziny i toaleta….. któraś z Was ma tez ta przypadłość?

Mialam dzis wizytę i chyba będę bardziej kwietniowa 😁
Dzis 6+5, dzidzia ma cm I odpowiada 7+1 🙈
Lekarka powiedziała że termin blizej określi na następnej wizycie 😊 dostałam leki na mdłości i liczę że pomogą 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
A jakie dostałaś leki na mdłości?
Dziewczyny które mają już maluchy, wiem ze to nasza grupka ciążowa, ale w sumie zapytam bo wiem ze mi odpowiecie 😀 suplementujecie już po lecie maluchom witaminę D? Polecicie mi coś ? 😁
Ja podaje od urodzenia d vitum. Zdarzyło mi się zapomnieć czasami, ale ogl to podaje systematycznie

Dziewczyny które mają już maluchy, wiem ze to nasza grupka ciążowa, ale w sumie zapytam bo wiem ze mi odpowiecie 😀 suplementujecie już po lecie maluchom witaminę D? Polecicie mi coś ? 😁
Ja podawałam do kwietnia vigantol ale odstawiłam po zrobieniu badania z krwi, gdzie wyszły sporo przekroczone normy. Lekarka powiedziała że w lecie nie trzeba bo jest słońce i do tego w mleku modyfikowanym też jest trochę

reklama
Ja podawałam do kwietnia vigantol ale odstawiłam po zrobieniu badania z krwi, gdzie wyszły sporo przekroczone normy. Lekarka powiedziała że w lecie nie trzeba bo jest słońce i do tego w mleku modyfikowanym też jest trochę
ja całe lato podawałam sanostol i do tego pije jeszcze mleko. Teraz się zastanawiam czy zamienić sanostol na sama witaminę d czy podawać i to i to. 🤔 co o tym myślisz ?

Do góry