reklama
martini87
Fanka BB :)
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że Twoje przypuszczenia się nie potwierdzą, i że się jutro okaże, ze beta ładnie przyrasta a z ciąża wszystko ok
martini87
Matko ten słownik... Muszę czytać co piszę, bo wszystko przekręcone oczywiscie miałam na myśli szorowanie wannyMam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
Elph
Ja zachowuję się jak wcześniej, jedyna różnica to na jutro zamiast na hardkorowe zajęcia fitness zapisałam się na pilates a na wizycie u ginekologa podpytam czy mogę chodzić na te pierwsze.Mam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
Bibi89
Ja normalnie wszystko robie. Nie mam plamień, czuje się dobrze wiec dlaczego nie mam nadzieję że tak już zostanieMam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
Silvana
Ja to samo - przepisałam się na zdrowy kręgosłup . Zrobiłam sobie też chwilową przerwę od jazdy na rowerze, ale zamierzam do tego wrócić na dniach.Ja zachowuję się jak wcześniej, jedyna różnica to na jutro zamiast na hardkorowe zajęcia fitness zapisałam się na pilates a na wizycie u ginekologa podpytam czy mogę chodzić na te pierwsze.
Wszystko robię w domu po staremu z tą różnicą, że staram się już za dużo nie dźwigać.
Agula_
Ja ma początku myślałam o tym co robie ale teraz minęło już trochę czasu, nie plamię ani nie dzieje się nic złego wiec funkcjonuje normalnie.Mam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
KarolinaDD
ja mdłości od rana do nocy, od paru dni jestem na samym chlebie z masłem, czasem wjedzie zolty ser No i bolesność piersi. No i do tego ten wstrętny COVID to mnie dodatkowo wszystko boliDziewczyny, a jakie macie objawy? Ja jeszcze przed testem czułam metaliczny posmak w ustach i do tego te okropnie bolące piersi, to przez nie zaczęłam coś podejrzewać.
Migotka28
Jak dotąd wszystko robię normalnie. Jedynie co to unikam dźwigania.Mam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
reklama
Migotka28
W pierwszej ciąży mdłości pojawiły się w 6 tygodniu. Ciekawe jak będzie w tejja mdłości od rana do nocy, od paru dni jestem na samym chlebie z masłem, czasem wjedzie zolty ser No i bolesność piersi. No i do tego ten wstrętny COVID to mnie dodatkowo wszystko boli
Podziel się: