reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Mam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?

reklama
Mam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
Matko ten słownik... Muszę czytać co piszę, bo wszystko przekręcone 😜 oczywiscie miałam na myśli szorowanie wanny 😉

Ja zachowuję się jak wcześniej, jedyna różnica to na jutro zamiast na hardkorowe zajęcia fitness zapisałam się na pilates :p a na wizycie u ginekologa podpytam czy mogę chodzić na te pierwsze.

Ja normalnie wszystko robie. Nie mam plamień, czuje się dobrze wiec dlaczego nie 🙂 mam nadzieję że tak już zostanie 🙂

Ja zachowuję się jak wcześniej, jedyna różnica to na jutro zamiast na hardkorowe zajęcia fitness zapisałam się na pilates :p a na wizycie u ginekologa podpytam czy mogę chodzić na te pierwsze.
Ja to samo - przepisałam się na zdrowy kręgosłup 😊. Zrobiłam sobie też chwilową przerwę od jazdy na rowerze, ale zamierzam do tego wrócić na dniach.
Wszystko robię w domu po staremu z tą różnicą, że staram się już za dużo nie dźwigać.

Ja ma początku myślałam o tym co robie ale teraz minęło już trochę czasu, nie plamię ani nie dzieje się nic złego wiec funkcjonuje normalnie.

Dziewczyny, a jakie macie objawy? Ja jeszcze przed testem czułam metaliczny posmak w ustach i do tego te okropnie bolące piersi, to przez nie zaczęłam coś podejrzewać.
ja mdłości od rana do nocy, od paru dni jestem na samym chlebie z masłem, czasem wjedzie zolty ser 😂 No i bolesność piersi. No i do tego ten wstrętny COVID to mnie dodatkowo wszystko boli 😩

reklama
Do góry