reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
ja sie oszczędzam jak sie da, mam 1,5 rocznego syna i staram sie go nie nosić, nie dźwigać nic ciężkiego, i dużo odpoczywam, tez przez samo poczucie a tez przez to ze już jestem po stratach. Mąż bardzo sie boi i jak widzi ze próbuje coś tam cięższego przesunąć czy podnieść, albo jak sie zapomnę i wezmę synka na ręce to on aż cały wre. Mam nadzieje ze jak skończy się ten pierwszy trymestr to weźmiemy już trochę na luz. Psychika po stratach już niestety nie ta samaMam do Was pytanie. Czy w związku z ciążą oszczędzanie się jakoś czy zachowujecie się jak wcześniej? Mam na myśli normalne obowiązki - odkurzanie, wzorowanie wanny, mycie podłóg itp. Jak to u Was jest?
KarolinaDD
a długo mialas mdłości ? Ja przy synku na szczęście nie, wraz z pierwszym trymestrze minęły mdłości i mięso wróciło do jadłospisu ale właśnie miałam coś takiego ze odtrącać mnie rosół, nie mogłam na niego patrzeć i go czuć przez cała ciąże, jeszcze po porodzie musiałam się na przyzwyczaić do rosołuW pierwszej ciąży mdłości pojawiły się w 6 tygodniu. Ciekawe jak będzie w tej
magdalena.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, miałam intensywny weekend wiec dopiero Was nadrobiłam. Udało mi się zapisać do lekarza na jutro, wiec już nie idę na betę, czekam na skierowanie
Roxana1889
Zaangażowana w BB
A mnie dzisiaj lekarza nastraszyla, ze bole moga oznaczac ciaze pozamaciczna….. jestem lekko podlamana
Migotka28
Ja dwa miesiące temu przeszłam przez ciążę biochemiczną. Też mam z tyłu głowy strach, że zaraz to się skończy. Oby nieja sie oszczędzam jak sie da, mam 1,5 rocznego syna i staram sie go nie nosić, nie dźwigać nic ciężkiego, i dużo odpoczywam, tez przez samo poczucie a tez przez to ze już jestem po stratach. Mąż bardzo sie boi i jak widzi ze próbuje coś tam cięższego przesunąć czy podnieść, albo jak sie zapomnę i wezmę synka na ręce to on aż cały wre. Mam nadzieje ze jak skończy się ten pierwszy trymestr to weźmiemy już trochę na luz. Psychika po stratach już niestety nie ta sama
Migotka28
Przez jakieś dwa miesiące, głównie z rana. Leczę się na niedoczynność tarczycy i było ciężko brać tabletki na czczo i nie jeść po nich godzinę często kończyło się to na wymiotach.a długo mialas mdłości ? Ja przy synku na szczęście nie, wraz z pierwszym trymestrze minęły mdłości i mięso wróciło do jadłospisu ale właśnie miałam coś takiego ze odtrącać mnie rosół, nie mogłam na niego patrzeć i go czuć przez cała ciąże, jeszcze po porodzie musiałam się na przyzwyczaić do rosołu
Migotka28
A mnie dzisiaj lekarza nastraszyla, ze bole moga oznaczac ciaze pozamaciczna….. jestem lekko podla
Na początku ciąży bóle to chyba normalna sprawa u większości. Nie martw się na zapas. Co dokładnie czujesz? Mocno boli ?A mnie dzisiaj lekarza nastraszyla, ze bole moga oznaczac ciaze pozamaciczna….. jestem lekko podlamana
Szczęśliwa_mama_
Staram się wykonywać obowiązki domowe aczkolwiek nie na siłę,jeśli czuje że nie dam rady poprostu odpuszczam, jeśli nie zmienię pościeli raz w tygodniu czy nie odkurze myślę że świat się nie zawali aktualnie przebywam na urlopie więc o tyle dobrze że nie muszę wstawać wcześnie rano tylko o 7 żeby przygotować dzieciaki do przedszkola i je odwieźć
Objawów jako takich nie mam, czasami zaboli brzuch wiec wtedy staram się na chwilę położyć i jestem dobrej myśli
Objawów jako takich nie mam, czasami zaboli brzuch wiec wtedy staram się na chwilę położyć i jestem dobrej myśli
reklama
ForgetMeeNot
Dziewczyny. Proszę o kciuki żeby z moim Kropkiem wszystko było ok. Jestem już po becie ....
Podziel się: