reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Cześć. Nie odzywałam się tu, bo chciałam cierpliwie czekać na wizyte. Byłam dziś na usg, lekarka powiedziała, ze jest pęcherzyk żółtkowy (chyba, nie pamietam niestety) ale brak serduszka i echa zarodka. Nie wiem co myśleć. Dostałam luteinę bo boli mnie czasami brzuch i acard. Kolejna wizyta za 2tyg. Jest się czym przejmować?
Jestem 5t5d

reklama
Cześć. Nie odzywałam się tu, bo chciałam cierpliwie czekać na wizyte. Byłam dziś na usg, lekarka powiedziała, ze jest pęcherzyk żółtkowy (chyba, nie pamietam niestety) ale brak serduszka i echa zarodka. Nie wiem co myśleć. Dostałam luteinę bo boli mnie czasami brzuch i acard. Kolejna wizyta za 2tyg. Jest się czym przejmować?
A który dziś tydzień i dzień? Był pecherzyk żółtkowy?

Jestem 5t5d
5+5 ma prawo nie być jeszcze serducha. Z tego co wiem musi być 0.7mm i dobry sprzęt:)

Jestem 5t5d
wydaje mi się ze na serduszko jeszcze czas. Jak byłam w ciąży z córka to byłam na wizycie na początku 6tc i nie było serduszka jeszcze, ale już w 8tc było i pięknie biło 😀

5+5 ma prawo nie być jeszcze serducha. Z tego co wiem musi być 0.7mm i dobry sprzęt:)
To jak był pęcherzyk to lada chwila pojawi się zarodek :)
wydaje mi się ze na serduszko jeszcze czas. Jak byłam w ciąży z córka to byłam na wizycie na początku 6tc i nie było serduszka jeszcze, ale już w 8tc było i pięknie biło 😀
No to jeżeli w pęcherzyku ciążowym pojawił się pęcherzyk żółtkowy to na dniach pojawi się raczej zarodek, musisz czekać 🤞
Dziękuje Wam 🥹 🙂

reklama
A Pokaż zdjęcie 😁
5310A518-A821-4C6B-A7AF-3F4B4F9FAF06.jpeg

🙂

Do góry