ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja mialm dwa razy niewydolność szyjki ciąża z pessarem od 20tygciśnieniowa niewydolność szyjki macicy
Współczuje się ogromie straty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialm dwa razy niewydolność szyjki ciąża z pessarem od 20tygciśnieniowa niewydolność szyjki macicy
Wiem najgorsE jest to, ze narobiłam sobie znowu nadziei, gdzie wczoraj już oswoiłam się z myślą, ze nic z tego nie będzie i czekałam na krwawienieAmeryki nie odkryje, ale .... musisz czekać
Hej! Ja biorę bi bym juz chyba zawału dostala jak zobaczyłabym krew na papierze. 2 poprzednie miesiace to były biochemiczne i zaczynało.sie od plamien. W ciazy z Miłka liczne krwawienia, krwiaki, nadżerkę plamiąca, wizyty na IP, zapalenie pęcherza 3 razy, odmiedniczowe zapalenie nerek, skracajaca szyjka w 31 tc i zagrożenie przedwczesnym porodem. niby po przejściach i powinnam być spokojniejsza ale wręcz przeciwnie.Przybijam piątkę! Też jestem team acard i heparyna póki co bez plamienia,więc luteiny nie biorę
Nie wiem, nie badam tego. Mam na 16.09 wizytę i do niej czekamJaka masz bete aktualnie?
Sama wartosc bety świadczyć moze o przesuniętej owulacji. Sama w 4 ciążach zawsze dzień po spodziewanej miesiączce mialam wartości rzędu 30-40. Po portu to wczesna ciaza i juz. dwie poronione ale nie świadczyło o tym początkowa beta. U mnie immunologia.Dziewczyny Kochane, ale ten wcześniejszy niski przyrost i sama wartość bety jaka mizerna…
Mam taka sieczkę teraz z głowie, ze szok.
Niby na 14 maja według apki. USG przełożyłam na 16.09 i na NFZ idę 23.09. u nas ta ciąża nie planowana....30.09 lecimy jeszcze na urlopHej! Ja biorę bi bym juz chyba zawału dostala jak zobaczyłabym krew na papierze. 2 poprzednie miesiace to były biochemiczne i zaczynało.sie od plamien. W ciazy z Miłka liczne krwawienia, krwiaki, nadżerkę plamiąca, wizyty na IP, zapalenie pęcherza 3 razy, odmiedniczowe zapalenie nerek, skracajaca szyjka w 31 tc i zagrożenie przedwczesnym porodem. niby po przejściach i powinnam być spokojniejsza ale wręcz przeciwnie.
A u ciebie na kiedy termin ? Juz po usg?
Ja w pierwszej ciąży nie miałam przebytej toxo. Przed kolejną kazali mi najpierw zrobić badanie czy przypadkiem nie złapałam i nie jestem w trakcie. Ogólnie to chyba tego się tak nie czuje. Trzeba uważać na surowe, niedogotowane mięso. A warzywa i owoce dokładnie myć, bo mogą być zanieczyszczone przez chore zwierzę przez ślinę, mocz itpJa z kolei nie przypomną sobie żebym chorowała, a przeciwciał na toksoplazmozę świadczących o przechorowaniu mam dużo
JaA czy któraś z was miała lub ma ryzyko cukrzycy ciążowej?
Ja mam miałam cukrzyce w poprzedniej ciążyA czy któraś z was miała lub ma ryzyko cukrzycy ciążowej?