reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Dokładnie tak jak pisze @Agnes4312
Ja np nigdy nie chorowałam, i podczas każdej ciąży się jej bałam. Staram się wszystko dokładnie myć. W Polsce w pierwszym trymestrze sprawdza się przeciwciała Tico, więc takie badanie już niedługo.
Ja z kolei nie przypomną sobie żebym chorowała, a przeciwciał na toksoplazmozę świadczących o przechorowaniu mam dużo 🤷🏻‍♀️

reklama
Dziewczyny…nie wiem co mam myślec
W poniedziałek Beta 44,34 i przyrost w stosunku do soboty 47%
Dziś powtórzyłam zeby zobaczyć czy spada i przyrost 102%
Przyrost musi być minimum 66 %. Jest dobrze. Przyrosty sie zmieniają. Na spokojnie jest wszystko ok według badania 😁

Przy okazji witam sie i ja. Nie doczytałam wszystkiego bo 64 strony przy 27 miesięcznej córce na stanie sa nie do ogarnięcia 😆 mys taralismy sie teraz o drugie. Wstępnie jeste obecnie 6t4d tydzien temu byl pecherzyk ciążowy. Na kolejną wizyte dopiero ide za 2 tygodnie.

2 lata starań o poerwsza ciaze. Poroniona, potem drugie poronienie, potem szczęśliwy porod, dwie biochemiczne i w końcu teraz na razie jest ok. Ale podchodzę do tego z zimna krwią i sie nie nastawiam. Jestem na lekach od samego początku. Luteina, euthyrox, wlewy z intralipidu, steryd encorton, heparyna i acard. 👍🤭 poprzednia coaze donosiłam dzięki nim, bo mam problem z immunologia. Termin niby na 30 kwietnia mam, ale corle urodziłam w 41t1d wiec nie wierze ze bedzie drugie dziecko kwietniowe.
Ja 13 maja, corka 14 maja 😆 liczymy na porod 12 maja
😁🙈😅

No jest inaczej nie będę ukrywać ja pamiętam o mich dziewczynkach i zawsze będę pamiętać o tych wczesnych też, ale nie robię już tego typu miałam rodzic w lipcu, listopadzie nie obchodzę dni strat bo to wszystko nie ma sensu z goryczą, rozpacza w sercu źle się żyje z prenesjami do całego świata i nienawiścią do swojego ciała, przerobiłam to i wiem że to jak myślę o tym i jakie mam uczucia teraz do strat jest właściwe bo dobrze się z tym czuje, stare się być wdzięczna za to co mam męża, rodzinę zdrowie a teraz syna 😊❤️, współczuję ci bardzo również
Jeśli można zapytać co było przyczyną tak późnej straty? 18tydzien?

Przyrost musi być minimum 66 %. Jest dobrze. Przyrosty sie zmieniają. Na spokojnie jest wszystko ok według badania 😁

Przy okazji witam sie i ja. Nie doczytałam wszystkiego bo 64 strony przy 27 miesięcznej córce na stanie sa nie do ogarnięcia 😆 mys taralismy sie teraz o drugie. Wstępnie jeste obecnie 6t4d tydzien temu byl pecherzyk ciążowy. Na kolejną wizyte dopiero ide za 2 tygodnie.

2 lata starań o poerwsza ciaze. Poroniona, potem drugie poronienie, potem szczęśliwy porod, dwie biochemiczne i w końcu teraz na razie jest ok. Ale podchodzę do tego z zimna krwią i sie nie nastawiam. Jestem na lekach od samego początku. Luteina, euthyrox, wlewy z intralipidu, steryd encorton, heparyna i acard. 👍🤭 poprzednia coaze donosiłam dzięki nim, bo mam problem z immunologia. Termin niby na 30 kwietnia mam, ale corle urodziłam w 41t1d wiec nie wierze ze bedzie drugie dziecko kwietniowe.
Ja 13 maja, corka 14 maja 😆 liczymy na porod 12 maja
😁🙈😅
Przybijam piątkę! Też jestem team acard i heparyna :) póki co bez plamienia,więc luteiny nie biorę

reklama
Do góry