Lol a gdzie napisałam że dzieci to wybryk natury? Piszę o ciąży mnogiej.Czyli dziewczyny które będą mamami bliźniaków będą miały według ciebie wybryki natury a nie dzieci?
Czegos takiego jeszcze nie słyszałam. Jak dla mnie wybryk natury to coś co zdarza się dość rzadko i jest zadziwiające raczej nie podałabym tutaj ciąży mnogiej jako przykład wybryku natury.
reklama
magdalena.
Fanka BB :)
ja tez, spotkałam tylko jednego porządnego pracodawcę małej firmy, który jak zaszłam w pierwsza ciąże a byłam na zleceniu dał mi umowę o prace. Byłam mu bardzo wdzięczna. Obecny pracodawca.. No cóż, szkoda słów chyba. Dlatego zamierzam po macierzyńskim iść na swoje albo szukac pracy w korpoCzemu mają Cię interesować jego poglądy? Prawo pracy reguluje takie sytuacje, a nie osądy Twojego szefa. Przed rozmową po prostu poczytaj trochę, przygotuj się merytorycznie i zabierz zaświadczenie lekarskie.
Mam serdecznie dość prywaciarzy, przez których ciężarna czuje się jak przestępca.
Masz rację, aczkolwiek na tyle sklepów co on ma wszystkie dziewczyny są psychicznie wykończone, często zmienia się ekipa.. sama miałam już odejść z tej pracy, a teraz jestem uziemiona. Wiem, że on będzie dla mnie mega niemiły dlatego coraz częściej myślę o L4Czemu mają Cię interesować jego poglądy? Prawo pracy reguluje takie sytuacje, a nie osądy Twojego szefa. Przed rozmową po prostu poczytaj trochę, przygotuj się merytorycznie i zabierz zaświadczenie lekarskie.
Mam serdecznie dość prywaciarzy, przez których ciężarna czuje się jak przestępca.
To tu odwrotnie, jak dziewczyna powiedziala kilka lat temu, że jest w ciąży, na drugi dzień zmienił jej warunki pracy na umowę zlecenie wtedy ona nie znała swoich praw, bądź były inne nie wiem, ale okropnie się zachowałja tez, spotkałam tylko jednego porządnego pracodawcę małej firmy, który jak zaszłam w pierwsza ciąże a byłam na zleceniu dał mi umowę o prace. Byłam mu bardzo wdzięczna. Obecny pracodawca.. No cóż, szkoda słów chyba. Dlatego zamierzam po macierzyńskim iść na swoje albo szukac pracy w korpo
ForgetMeeNot
Można powiedzieć, że takie mini usg , z tym ,że zamiast obrazu masz dźwięk i słyszysz bicie serduszkaJa nawet nie wiedziałam, że istnieje taki adapter
A ten detektor to co to?
Boże ale ja jestem ciemna
Migotka28
My przyniosłysmy się właśnie po porodach. Do tej pory mega kontakt codziennie . Dziewczyny się spotykają. Ja z resztą też kilka spotkałam. Ale to było jak już na prywatnym się dobrze poznałysmyWtedy ta grupa nie miałaby sensu.
Nasza wrześniowa właśnie przez messenger się rozpadła
KarolinaDD
w sumie to fajnie to brzmiMy przyniosłysmy się właśnie po porodach. Do tej pory mega kontakt codziennie . Dziewczyny się spotykają. Ja z resztą też kilka spotkałam. Ale to było jak już na prywatnym się dobrze poznałysmy
magdalena.
dokładnie jest u nas przenioslysmy się jak dzieci miały Ok 7-8msc, jednak fajnie dzielić się pierwszymi krokami itpMy przyniosłysmy się właśnie po porodach. Do tej pory mega kontakt codziennie . Dziewczyny się spotykają. Ja z resztą też kilka spotkałam. Ale to było jak już na prywatnym się dobrze poznałysmy
ForgetMeeNot
Czyli złamał prawo. Nawet jak zajdziesz w ciążę na wypowiedzeniu, prcodawa na Twój wniosek ma obowiązek to wypowiedenie cofnąć.To tu odwrotnie, jak dziewczyna powiedziala kilka lat temu, że jest w ciąży, na drugi dzień zmienił jej warunki pracy na umowę zlecenie wtedy ona nie znała swoich praw, bądź były inne nie wiem, ale okropnie się zachował
reklama
ForgetMeeNot
MY też mamy kontakt codziennie na grupie FB, w zasadzie od 08.2018 roku, wówczas powstała grupa. Tu na forum byłysmy od 05.2018 ,My przyniosłysmy się właśnie po porodach. Do tej pory mega kontakt codziennie . Dziewczyny się spotykają. Ja z resztą też kilka spotkałam. Ale to było jak już na prywatnym się dobrze poznałysmy
Podziel się: