szarotka27
Fanka BB :)
U nas podobno gdyby nie te nieszczęsne migdały to by tego nie było. Mamy 80% przerost 3 migdała i wielkie podniebienne… Byłam u 5 laryngologów, chciałam uniknąć operacji, ale wszyscy zgodnie twierdzą, że nie ma sensu faszerować jej lekami bo nic w naszym przypadku już nie pomogą. U nas w tym roku też dużo lepiej niż w zeszłym jak poszła 1 rok. Ja pracuje w domu, ale mimo wszystko jak młoda jest w domu to czasami ciężko pracowaćja tez dzis mlodsza corke zostawilam w domu bo jest lekko przysmarkana a i tak mam dwa dni wolnego wiec… przyszly tydzien pracuje pon-pt, pasuje by byla zdrowa ale wiadomo, nie przewidzimy. I tak cud sie stal bo od poczatku roku przedszkolnego nie bylam na opiece jeszcze
U mnie też są resztki luteiny albo czasami mi w ogóle wypływają na papier toaletowy… wkurza mnie to. W 1 ciąży brałam od 6 miesiąca prawie do końca, a teraz od początku, pytanie tylko jak długo tym razem…
Właśnie chciałam się zapisać na prenatalne, ale po 5 latach trochę mi się zapomniało, ale rozwiałyście już moje wątpliwości co do dokładnych tygodni