Świetna wiadomość super, gratuluję. Chyba nasze jedyne twinsy na majowych mamachHej dziewczyny!
Odzywam się po kolejnej po wizycie (na poprzedniej wizycie 6+4 mieliśmy 2 zarodki i jedno ) a dziś (7+4) udało się oficjalnie potwierdzić drugiego człowieka!! Tak się cieszę, słyszałam dwa serduszka dodatkowo na 90% pojawiła się druga owodnia, dzięki czemu każdy z nich będzie mieć swoje miejsce
Dostałam duphaston 2x1 i kolejna wizyta za 2 tygodnie
Uff...
Zobacz załącznik 1449870Zobacz załącznik 1449871
reklama
Ja też byłam dzisiaj, widziałam serduszko ❤ To piękne uczucie... chwile po tym ogarnęło mnie przerazenie, jak dowiedzialam sie że muszę czekać 3 tygodnie do kolejnej wizyty.Jestem już po i jest serduszko! Aż lezka poleciała. Ciaza o 3 dni młodsza z usg niż z OM. Termin porodu na 26 maj Na dzień dzisiejszy bardzo ładnie rośnie zarodek.
No i dostałam skierowanie na prenatalne, pakiet badań na krew i mocz. Kolejna wizyta 31.10, a badania 28.10.
Aaa, tak się cieszę, że na dzień dzisiejszy wszystko dobrze, ojej
Dr ustalił 26.05 jako termin porodu, także jest szansa, że się spotkamy fizycznie
Od 3 dni nie mogę otworzyć lodówki, tak mi śmierdzi, ale apetyt mam bardzo dobry
PS. Jeśli mam być szczera w odniesieniu do zamieszczania tutaj postów to... ja nie nadążam, wystarczy, że jeden dzień nie śledzę i już mam takie zaległości, że zanim to przeczytam co piszecie to już zmienia się wątek, albo już ktoś to napisał co ja miałam na myśli a inna sprawa jest taka, że to moja pierwsza ciąża nie bardzo mam coś sensownego do zaoferowania. Chciałabym traktować też to forum jako dodatkowe źródło informacji.
a mnie ma 28.05Możesz mnie wpisać na 26 maj
Munro
Fanka BB :)
O wow! Wspaniałe wieści przynosisz! Gratulacje! jak się czujesz jako mama bliźniąt?Hej dziewczyny!
Odzywam się po kolejnej wizycie (na poprzedniej wizycie 6+4 mieliśmy 2 zarodki i jedno ) a dziś (7+4) udało się oficjalnie potwierdzić drugiego człowieka!! Tak się cieszę, słyszałam dwa serduszka dodatkowo na 90% pojawiła się druga owodnia, dzięki czemu każdy z nich będzie mieć swoje miejsce
Uff...
Bonnie9
co do twinsów to jeszcze jaŚwietna wiadomość super, gratuluję. Chyba nasze jedyne twinsy na majowych mamach
Podwójne gratulacjeHej dziewczyny!
Odzywam się po kolejnej wizycie (na poprzedniej wizycie 6+4 mieliśmy 2 zarodki i jedno ) a dziś (7+4) udało się oficjalnie potwierdzić drugiego człowieka!! Tak się cieszę, słyszałam dwa serduszka dodatkowo na 90% pojawiła się druga owodnia, dzięki czemu każdy z nich będzie mieć swoje miejsce
Uff...
gooskaw
Ja też byłam dzisiaj, widziałam serduszko ❤ To piękne uczucie... chwile po tym ogarnęło mnie przerazenie, jak dowiedzialam sie że muszę czekać 3 tygodnie do kolejnej wizyty.
Dr ustalił 26.05 jako termin porodu, także jest szansa, że się spotkamy fizycznie
Od 3 dni nie mogę otworzyć lodówki, tak mi śmierdzi, ale apetyt mam bardzo dobry
PS. Jeśli mam być szczera w odniesieniu do zamieszczania tutaj postów to... ja nie nadążam, wystarczy, że jeden dzień nie śledzę i już mam takie zaległości, że zanim to przeczytam co piszecie to już zmienia się wątek, albo już ktoś to napisał co ja miałam na myśli a inna sprawa jest taka, że to moja pierwsza ciąża nie bardzo mam coś sensownego do zaoferowania. Chciałabym traktować też to forum jako dodatkowe źródło informacji.
Zawsze jest cos do zaoferowania :-) ja Ci np zadroszcze luksusu przezywania pierwszej ciazy w spokoju... :-)) czill i nikt Ci po glowie nie skacze, wspnialy czas udzielaj sie, to zawsze pomaga sie poznac :-)
Migotka28
Terminy porodów to moze już na prywatnym?a mnie ma 28.05
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, wiem, ze to straszna głupota, ale wróciłam dzisiaj z urlopu i tak jak pisałam wcześniej kilka dni temu jakos odeszły mi niektóre objawy ciąży, No i dzisiaj rano nasikalam na test i kreska testowa jaka taka jaśniejsza niż te, które miałam te 2-3 tygodnie temu…. No i teraz stres totalny…. A wizyta dopiero 14.10
reklama
Lubiekluskikladzione
Na instrukcjach testów zazwyczaj jest napisane, że przy bardzo wysokich wynikach bety mogą dawać wyniki fałszywie negatywneDziewczyny, wiem, ze to straszna głupota, ale wróciłam dzisiaj z urlopu i tak jak pisałam wcześniej kilka dni temu jakos odeszły mi niektóre objawy ciąży, No i dzisiaj rano nasikalam na test i kreska testowa jaka taka jaśniejsza niż te, które miałam te 2-3 tygodnie temu…. No i teraz stres totalny…. A wizyta dopiero 14.10
Podziel się: