Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że przez wymioty i nudności apetyt na jedzenie jest znikomy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś do Was z pytaniem. Jak sobie radzicie z zatwardzeniem? Zawsze miałam skłonność do zatwardzeń, ale teraz jest masakra. Częste wymioty powoduja jeszcze większe problemy z 2. Wizytę mam w czwartek i oczywiście spytam dr, ale może Wy macie jakieś skuteczne sposoby
Przy 2 cm mówimy juz o pustym jaju płodowym. Sama przez to przechodziłam. Niby sie potem pokazal malutki zarodeczek i nawet serduszko zabiło ale bardzo wolno. U mnie to była wada genetyczna zarodka. Nie pisze tego aby zdołować. Czytalam tutaj mnóstwo historii w których zarodek sie pojawił. każde ciało jest inne.Hej ! To znowu ja ! Przychodzę z nadzieja. Miałam wizyte w niedziele 25/09 według OM 7w0 ale na USG 5w0d tylko jajo płodowe 9.2mm bez widocznego żółtka ( pierwsze zdjęcie )
Oczywiście w stresach ( przy plamieniach ) czekając na kolejna wizyte powtórzyłam prywatnie badanie wczoraj, według OM 7w5d według USG 5w2d puste jajo 1.15m ( drugie zdjęcie) kolejne badanie dopiero 8/10 mam padaczkę normalnie. Plamienia nie ustępują ale nie krwawię. Czy po 5 dniach powinno pokazać się żółtaczko? Mega pani doctor ( za która zapłaciłam £150) machała to różdżka pod każdym katem nie ma żółtaczka myślicie ze pokaże się coś za tydzień ?
Tak jak dziewczyny pisały - jeść produkty bogate w błonnik, ale pod warunkiem, że wypijasz odpowiednią ilość płynów, w tym min. 1,5 l wody dziennie, (niekoniecznie z cytryną). Unikać białego pieczywa, makaronów, słodyczy. Niby takie podstawy, ale warto wspomnieć.Ja dziś do Was z pytaniem. Jak sobie radzicie z zatwardzeniem? Zawsze miałam skłonność do zatwardzeń, ale teraz jest masakra. Częste wymioty powoduja jeszcze większe problemy z 2. Wizytę mam w czwartek i oczywiście spytam dr, ale może Wy macie jakieś skuteczne sposoby
Ja mam 12.3 niby w normie, ale nie jakoś wysoko. Lekarz mówił, żeby nie suplementować, bo w normie.Ja mam hemoglobinę w górnej granicy normy i nie suplementuje dodatkowo żelaza