ForgetMeeNot
Fanka BB :)
jak pomoże to czemu nieNie próbowałam nigdy prać luteiny ale jak lekarz tak zalecił to pierz
Sorry musialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak pomoże to czemu nieNie próbowałam nigdy prać luteiny ale jak lekarz tak zalecił to pierz
Sorry musialam
Ja w piątek lecę na MinorkeA jak dziewczyny u Was z podróżowaniem? My jutro lecimy na tygodniowy urlop do Turcji, sprawdzałam pogodę i upały beda nieziemskie, wiem ze nie moge sie przegrzewać ale moze macie jeszcze jakies rady? Ogolnie bardzo sie cieszę, taki tydzien totalnego odpoczynku bardzo nam sie przyda ale chce byc tez bezpieczna
Tak 1 dziecko u mnie jest połączone papa z USG i nie można wybrać jednego . Więc zrobię mam nadzieje ze będzie dobrze.Jestem z woj. Małopolskiego. U mnie termin z om 14 maj a z USG 18 maj - gdzieś tam w środku mam nadzieję że to błąd pomiaru
Na pewno będę robić prenatalne ale jeszcze się nie umawiałam ale raczej bez testu pappa, chyba że na USG wyjdzie coś niepokojącego.a ty ?
To twoje pierwsze dziecko ?
wiesz co luteina przewaznie jest przepisywana w takiej sytuacji jako zabezpieczenie dzidziusia wiec spokojnie bo lekarz wie co robi :-) bo na krwiaka po prostu odpoczynek i nie przesilanie sie zeby zniknal :-) glowka do gory!Dziewczyny, a czy miała któraś z Was jakieś doświadczenia z krwiakami w ciąży? mam prać luteine i za tydzień mam wizytę
U mnie tak samo. Pappa i usg są razem i tylko razem możan wyliczyć ryzyka skorygowane.Tak 1 dziecko u mnie jest połączone papa z USG i nie można wybrać jednego . Więc zrobię mam nadzieje ze będzie dobrze.
Trzymam mocno kciuki! nie dajcie sie :-)Hej dziewczynki wracam do was. Jak pisałam w sobotę było serduszko a w poniedziałek dostałam żywa krew i skrzepy i umarłam na zawal. Od rana jestem w szpitalu , moje małe serduszko biję, walczy. Wspieram go jak tylko mogę. Dopinguje i mobilizuje go walki. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie ❤❤
Dokładnie tak.Ja akurat psiara i mam między innymi psią seniorkę. 14 letnią, chorą na czerniaka (po operacji i bez przerzutów jeszcze), korzysta z życia jakby miała z 3 lata. Wcześniej pożegnałam dwóch seniorów w dużo gorszym zdrowiu niż ona ale korzystających z życia na swój sposób po nich widać do kiedy chcą z nami być.
Jeju, trzymam mocno za Was kciuki. A wiesz co było przyczyną krwawienia? Dalej krwawisz?Hej dziewczynki wracam do was. Jak pisałam w sobotę było serduszko a w poniedziałek dostałam żywa krew i skrzepy i umarłam na zawal. Od rana jestem w szpitalu , moje małe serduszko biję, walczy. Wspieram go jak tylko mogę. Dopinguje i mobilizuje go walki. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie ❤❤