Zazdroszczę urlopu, wiem, że mogę iść po tych stratach na l4 ale to oznacza ciągle bycie w domu i myślenie, a w pracy jakoś to leci i tylkoe nie główkujeJa jeszcze ciagne zaległe urlopy po poprzedniej ciąży i macierzyńskim. Jeszcze mam tydzień wolnego. Mam nadzieję że nie będę wogóle musiała wracać do pracy..
reklama
Dzastaoksy
Fanka BB :)
Współczuję straconych ciąż..ja też mam 1 poronienie za sobą i ciągle myślę co to będzie.. mi ciężko wrócić do pracy bo córka dopiero poszła do żłobka i jest ciagle chora, więc czy wrócę do pracy czy nie to i tak pewnie ciągle będę na zwolnieniach ze względu na te chorobskaZazdroszczę urlopu, wiem, że mogę iść po tych stratach na l4 ale to oznacza ciągle bycie w domu i myślenie, a w pracy jakoś to leci i tylkoe nie główkuje
Ellie2021
Ja mam 15 miesięcznego brzdąca, nie ma lekko
U mnie córcia 13 msc na stanieU mnie też 15 miesięczna córka
Dzastaoksy
Jesteśmy hardcoramiU mnie córcia 13 msc na stanie
ForgetMeeNot
U mnie 3,5 latka i 2 latekJesteśmy hardcorami
O super a skąd jesteś?Wspaniale
Też mam termin z USG na 18.05. kiedy miałaś OM ? I jakie długie cykle ?
Om 11.08 a cykle mam tak 28/29 dni .
A u Ciebie jak to wygląda?
Umawiałaś się już na prenatalne ? Będziesz robić czy raczej nie ?
Harinka
Będziemy mieć wesoło nastawiam się na megaciężkie pierwsze 6 miesięcy po porodzieU mnie córcia 13 msc na stanie
reklama
kasiaa91
Wykorzystywać NFZ ? A to nie płacisz składek, nie masz do tego pełnego prawa i jesteś odpowiedzialna ze lekarz pracuje w NFZ a nie pachnącym prywatnym gabineciku? Ja bym tam burze rozpętałaU mnie jak tak probowalam i w sumie bylam tylko na usg aby potwierdzić przed drugim poronieniu czy serce bije to się tak oburzył ze kazal mi wyjsc i nie wykorzystywać nfz jak place prywatnie. Wtedy mnie tak scielo ze nic mu nie powiedzialam oprócz dowidzenia...
Podziel się: