reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Ja kawy nie piję w ogóle, od zawsze :D Jednak zieloną herbatkę, oooo tak, no i tu już problem, bo jej nie bardzo można w ciąży, ale jedną dziennie mogłabym? Czy ktoś, coś na ten temat wie?
tez o tym słyszałam 🫣 a jakich jeszcze nie można pic ? Wiesz może ? Ja jestem fanem herbat, kocham. A według tego co piszą w internecie to na jednej stronie ze taka można a na drugiej stronie zaś ze nie można 🤷🏻‍♀️😆

reklama
tez o tym słyszałam 🫣 a jakich jeszcze nie można pic ? Wiesz może ? Ja jestem fanem herbat, kocham. A według tego co piszą w internecie to na jednej stronie ze taka można a na drugiej stronie zaś ze nie można 🤷🏻‍♀️😆
Jeszcze o czarnej słyszałam, ze nie. Natomiast na pewno mięta, melisa np. można (melisa np. pomaga przy mdłościach) :) No herbaty, to dzień bez niej, to stracony dzień 😄 A teraz jeszcze idzie jesień, zima, no jak nie pić jej 🤪

Dokładnie.
Masz duży rozjazd?
Na tym pierwszym z twgo wychodzi,ze terminu się pokrywają. U mnie były ja początku zawirowania z beta, bo miałam jeden przyrost ka pozimie 47% . Potem odbiła i teraz się boje, ze coś jest nie tak. 😢
Tak to u mnie wyglada. W dniu usg termin z om był 5+1

Załączniki

• 4BCD2BA7-F454-45E2-B578-F32AB80BB2D4.jpeg
    4BCD2BA7-F454-45E2-B578-F32AB80BB2D4.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 58
  • 559F1F42-4635-4A9B-B9E7-DD3FBD3FA5CF.jpeg
    559F1F42-4635-4A9B-B9E7-DD3FBD3FA5CF.jpeg
    79,4 KB · Wyświetleń: 57
A też jesteście nerwowe ? Ja nie poznaję sama siebie. Fakt,że córka jest teraz też nieznośna ale ja wychodzę już z siebie jak ona wpada w swój szał i np dziś coś jej nie pozwoliłam to rzuciła się na ziemie i wyła chyba z 10min. Ja też nie wytrzymałam i zaczęłam na nią kryczec :/ teraz ostatnie dni mam takie,że bardzo mnie te jej buntownicze zachowania denerwuja...a niestety jesteśmy same we dwie
Ja mam ogólnie choleryczne podejście do życia, a mąż mi mówi, że podobno złagodniałam 😛
Co do córy (bo to chyba podobny wiek, jak u mojej) , to bez nerwów...
Omiń, jak nie wytrzymujesz, to policz do 10, daj jej wyrzucić emocje i potem przytul i wytłumacz, co i jak. To taki wiek, że dzieciaki z tymi emocjami nie do końca potrafią sobie poradzić. A nerw u Ciebie nie jest teraz wskazany.

Na tym pierwszym z twgo wychodzi,ze terminu się pokrywają. U mnie były ja początku zawirowania z beta, bo miałam jeden przyrost ka pozimie 47% . Potem odbiła i teraz się boje, ze coś jest nie tak. 😢
Tak to u mnie wyglada. W dniu usg termin z om był 5+1
Pęcherzyk jest, wyglada prawidłowo - ta beta to mogłabym i wpadka labu

reklama
Do góry