Aaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
reklama
A
Agaaga90
Gość
Przykre, ale niestety nie masz na to wpływu.Aaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
Loreleii
Fanka BB :)
To może poszukaj na szybko kogoś innego? Chyba ze masz jeszcze czas i zdążysz przed 14 tcAaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
Hmmmm
Przykre, a u nikogo innego nie masz możliwości zrobić?Aaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
nutka83
Masakra, ja to bym się okropnie wściekła i pewnie szukała na szybko u kogoś innego terminu. Niestety w tych czasach wszystko jest niepewne, a co najgorsze nie ma się na to wpływu. Współczuje z całego serca takiej sytuacji.Aaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
fryte3qa
współczuję bo wiem jak się na tą wizytę oczekuje. Nie ma innego lekarza, który by przyjął w zastępstwie?Aaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
My od rana ćwiczymy jęzor przed zabiegiem. Od czytania trudnych tesktow mnie już boli
outofthebox
Mega wspolczuje, co za stres! Ale pomyślałam od razu, co jeśli przyjąłby Cię z covidem Takie dlugie przebywanie w jednym pomieszczeniu z chorym to covid murowany…Aaaaa wkur... Na maksa! Miqlam mieć prenatalne, bylqm pod gabinetem a Pani dr zadzwoniła ze jej mąż pojechal na test na covid i do momentu otrzymania wyników wstrzymuje przyjmowanie pacjentów...wiecie co teraz czuje... nie pytajcie
Hmmmm
Dużo zależy, ale fakt w ciąży lepiej unikać kontaktu z ludźmi chorymi na cokolwiek...Mega wspolczuje, co za stres! Ale pomyślałam od razu, co jeśli przyjąłby Cię z covidem Takie dlugie przebywanie w jednym pomieszczeniu z chorym to covid murowany…
Patrszja
Cześć kobietki
Normalnie mam już dość swoich dolegliwości, ciągle zbiera mi się ślina co z tym idzie pluje jak jakaś wieśniara w domu w aucie w sklepie mam przy sobie husteczki do tego mam wrażenie że stoi mi coś cały czas w gardle i nie może mi się normalnie odbić dręczą mnie zapachy i wymioty ehh kiedy to w końcu przejdzie.
Dzisiaj u mnie 10tydz5dzien.
Jak Wy się czujecie i ewentualnie jak siebie z tym radzicie?
Normalnie mam już dość swoich dolegliwości, ciągle zbiera mi się ślina co z tym idzie pluje jak jakaś wieśniara w domu w aucie w sklepie mam przy sobie husteczki do tego mam wrażenie że stoi mi coś cały czas w gardle i nie może mi się normalnie odbić dręczą mnie zapachy i wymioty ehh kiedy to w końcu przejdzie.
reklama
outofthebox
U mnie w tym okresie tez było najgorzej Teraz (chyba) lekko przechodzi od około 13+0, pewnie beta już spadaCześć kobietki
Podziel się: