reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Właśnie jak podłączam to wogole nic nie słyszę nie wiem chyba źle szukam i zaś tylko nie potrzebnie się stresuje
Nie denerwuj się ♥️ masz nowy czy używany? U mnie ostatnio coś z baterią było i też nie słyszałam. Nie każdy tymi detektorami znajduje tętno, zależy też gdzie łożysko i dzidzia ..ja mam akurat na przedniej ścianie dlatego może dobrze słychać

reklama
Podrzucie zdjęcie jak on wygląda.? Bo widzę że da chyba różne wersje. Na co zwrócić uwagę ? Też się zastanawiam nad kupnem. W pierwszej ciąży nie miałam
Mam ten sam detektor[emoji39] możesz podłączyć go do tel? U mnie słychać super używam go od 10tc ..zdarza się że szukam dłużej bo dzidzia jest jakby "w oddali", albo wierci się strasznie i ciągle coś stuka i puka

Ja już po wizycie 🙂🙂 moja Zuzia okazała się synkiem 😊😅 krwiak się zmniejsza. Pani dr mówi żeby zapomnieć że on tam wogóle jest. Niestety nie mam żadnego ładnego zdjecia, tylko takie gdzie macha rączkami 😊 termin wedlug usg na 25.04. Ale liczę że to będzie maj (córkę urodziłam 2 tyg po terminie). I tak mam z om na 1 maja. Pozdrawiamy 😚

Załączniki

• 20211103_135942.jpg
    20211103_135942.jpg
    927,4 KB · Wyświetleń: 89
Cześć wszystkim mamusiom :) postanowiłam w końcu do was dołączyć, ja dzisiaj 11+6.
Ogólnie czuje się dobrze z wyjątkiem pobolewania brzucha i czasami bólu w krzyżu, ale jak trochę poleże to przechodzi. Prenatalne mam za półtora tygodnia, już ledwo wytrzymuje, siedze jak na szpilkach[emoji28] widziałam, że niektóre z was robiły nifty lub czekają na pobranie, możecie powiedzieć coś więcej, jak to wyglada? I czy ustalałyście to z lekarzami czy to wasza własna decyzja?
Ja miałam dzisiaj nifty. Wybrałam klinikę z która ma nifty w ofercie. Umówiłam się na godzinę. Wypełniłam trochę formularzy i pobrali mi krew tak jak normalnie :) lekarzowi mówiłam że chce robić powiedział, że super i tyle :)

Ja w ogóle jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ze tak dużo dziewczyn majowkowych robi nifty :) w ciąży z córką w 2018 nie robiła żadna dziewczyna z forum. Z poprzedniej ciąży robiło kilka dziewczyn. A tutaj na prawdę dużo :)

Ja już po wizycie [emoji846][emoji846] moja Zuzia okazała się synkiem [emoji4][emoji28] krwiak się zmniejsza. Pani dr mówi żeby zapomnieć że on tam wogóle jest. Niestety nie mam żadnego ładnego zdjecia, tylko takie gdzie macha rączkami [emoji4] termin wedlug usg na 25.04. Ale liczę że to będzie maj (córkę urodziłam 2 tyg po terminie). I tak mam z om na 1 maja. Pozdrawiamy [emoji9]
[emoji1787][emoji1787] gratulacje [emoji16]
To określanie płci tak wcześnie słyszałam że ma 50% skuteczności [emoji12]

Ja miałam dzisiaj nifty. Wybrałam klinikę z która ma nifty w ofercie. Umówiłam się na godzinę. Wypełniłam trochę formularzy i pobrali mi krew tak jak normalnie :) lekarzowi mówiłam że chce robić powiedział, że super i tyle :)

Ja w ogóle jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ze tak dużo dziewczyn majowkowych robi nifty :) w ciąży z córką w 2018 nie robiła żadna dziewczyna z forum. Z poprzedniej ciąży robiło kilka dziewczyn. A tutaj na prawdę dużo :)
Ja w piątek mam USG i pobranie nifty... w pierwszej ciąży też nie robiłam, bo nie widziałam potrzeby...
A teraz już nie mogę się doczekać...

Na USG niestety znowu sama bo partner pracuje :( ale będzie na genetycznym 18.11...

reklama
Do góry