reklama
Dorka89
Fanka BB :)
Ja też za dwie godziny mam wizytęTo czekamy na wieści ja za dwie godziny będę jechać na wizytę , jeśli przenosimy się na tą zamknięta to ja też jestem chętna w poprzedniej ciąży też należałam do grupy na tym forum i tak się z dziewczynami zzylysmy przez te 9 mscy że do tej pory mamy kontakt także myślę że to super sprawa
Dorka89
I jaJa na zamknięta też się piszę...
Monia1028
Trzymam kciukiJa też za dwie godziny mam wizytę
Mama2012/2020/2022
Zamknięta normalna?
nutka83
To może napisz jeszcze raz do adminki, że chcemy aby założyła nam zamknięty wątek, bo mi coś nie odpisujeZamknięta normalna?
fryte3qa
Ja również za zamknięta.
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj przepłakałam pół dnia... Jakiś spadek nastroju. Dziś już jest ok. Mały ze mną siedzi, bo za tydzień ma zabieg przycinania wedzidelka językowego i nie chcę żeby coś złapał w przedszkolu.
Wstrząsnęła mną historia matki z Pszczyny, która zmarła czekając az dziecku w łonie przestanie bić serce... Przepraszam, ze tu o tym piszę ale normalnie czuję strach...
Nie umiem poradzić sobie z tym uczuciem...
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj przepłakałam pół dnia... Jakiś spadek nastroju. Dziś już jest ok. Mały ze mną siedzi, bo za tydzień ma zabieg przycinania wedzidelka językowego i nie chcę żeby coś złapał w przedszkolu.
Wstrząsnęła mną historia matki z Pszczyny, która zmarła czekając az dziecku w łonie przestanie bić serce... Przepraszam, ze tu o tym piszę ale normalnie czuję strach...
Nie umiem poradzić sobie z tym uczuciem...
Hmmmm
Na czerwcowych poradziłyśmy sobie tworząc rozmowę grupową (PW), ale normalne osoby mogą dodać max 5 osób w rozmowie, do większej ilości jest potrzeba przynajmniej posiadania uprawnień moderatora forum... Na czerwcowych mamy jedną moderatorke i ona dodaje nowe mamusie...To może napisz jeszcze raz do adminki, że chcemy aby założyła nam zamknięty wątek, bo mi coś nie odpisuje
reklama
Podziel się: