reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
To czekamy na wieści ❤️ ja za dwie godziny będę jechać na wizytę , jeśli przenosimy się na tą zamknięta to ja też jestem chętna w poprzedniej ciąży też należałam do grupy na tym forum i tak się z dziewczynami zzylysmy przez te 9 mscy że do tej pory mamy kontakt także myślę że to super sprawa😍
Ja też za dwie godziny mam wizytę :)

Ja również za zamknięta.

Trzymam kciuki za wizyty.

Wczoraj przepłakałam pół dnia... Jakiś spadek nastroju. Dziś już jest ok. Mały ze mną siedzi, bo za tydzień ma zabieg przycinania wedzidelka językowego i nie chcę żeby coś złapał w przedszkolu.
Wstrząsnęła mną historia matki z Pszczyny, która zmarła czekając az dziecku w łonie przestanie bić serce... Przepraszam, ze tu o tym piszę ale normalnie czuję strach...
Nie umiem poradzić sobie z tym uczuciem...

To może napisz jeszcze raz do adminki, że chcemy aby założyła nam zamknięty wątek, bo mi coś nie odpisuje 🙈
Na czerwcowych poradziłyśmy sobie tworząc rozmowę grupową (PW), ale normalne osoby mogą dodać max 5 osób w rozmowie, do większej ilości jest potrzeba przynajmniej posiadania uprawnień moderatora forum... Na czerwcowych mamy jedną moderatorke i ona dodaje nowe mamusie...

reklama
Do góry