reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Jestem już po badaniach ale ulga. Wszystko wporzadku l. Bardzo się cieszę według USG 11+3 termin porodu jednak na 8.05

Załączniki

• IMG-20211019-WA0007.jpeg
    IMG-20211019-WA0007.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Cześć dziewczyny :) Jak tam wasze brzuszki , rosną szybko ? U mnie to już trzecia ciąża i wygląda na to, że w tej najszybciej mi brzuch wywaliło 🙈 a chciałam powiedzieć rodzinie dopiero na święta ale chyba nie da rady tak długo ukrywać tego 😂
Super wiadomości od Was z badań :) ja odliczam dni, za 9 dni prenatalne 😁
Miłego dzionka !

Cześć dziewczyny :) Jak tam wasze brzuszki , rosną szybko ? U mnie to już trzecia ciąża i wygląda na to, że w tej najszybciej mi brzuch wywaliło 🙈 a chciałam powiedzieć rodzinie dopiero na święta ale chyba nie da rady tak długo ukrywać tego 😂
Miłego dzionka !
Rosną za szybko, w 1ciazy podobno do 12tyg miało nie być widać brzucha, a ja juz w żadne spodnie nie wchodzę, bo brzuszek się zaokrąglił 🤣

Miłego dzionka !
U mnie tez brzuszek zaczyna być widoczny, najszybciej ze wszystkim ciąży w których byłam. Też chciałam reszcie rodziny dopiero na święta powiedzieć, ale coś czuje że wyda się szybciej 😉

To znów ja, niby 11+4 z kalendarza, a z usg 10+4 i termin się przesunął na 14.05. Młody ma ledwie 3.5cm, ale przynajmniej już było widać że Młody i dobrze, bo na to liczyłam. Tylko ta obsuwa czasowa mi nie na rękę, bo wolałabym jeszcze w kwietniu urodzić, ech 😪
teraz to raczej wróżenie z fusów. Znajomej od 14 tygodnia mówili ze na 100% chłopak, a z opisu połówkowych dowiedziała się ze jednak Ewa 😀

reklama
Do góry