Tez mam Maję imię wybraliśmy tak, że przygotowałam listę tych które mi się podobają i mąż z niej wybrał właśnie Maja.Oliwki są fajne ja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami Adrian i zero pomysłów dalej
reklama
Paueczka91
Fanka BB :)
Tsh reaguje na hcg wiec póki beta rośnie tsh może spadać, ale może tez skakać. Wiec jeżeli bierzesz leki to nie odstawiaj. ja mimo ze tsh mam 0,5 zwiekszylam dawkę o euthyroxu o20% i czekam na kolejne badanie.No ja jutro idę oddać mocz do badania i jak znów coś wyjdzie to właśnie posiew kazał robić , zobaczymy . To TSH mnie zastanawia bo mam poniżej normy, jutro ok będę je badać ponownie
Mrufka@@1
Ja mam 0.336 a normą jest od 0.35 i mój ginekolog spanikował... Brałaś jakieś leki na tą nadczynność?A jakie masz tsh? Mi spadło z 1,5 z 0,4 ale nic ginka nie mówiła. Kiedyś miałam nadczynność tarczycy i tsh niewykrywalne 0,000
Mrufka@@1
Nigdy nie brałam leków na tarczycę , zawsze miałam wyniki w dolnej granicy ale w normie. Jutro idę na krew zobaczymy jaki wynik tym razem wyjdzieTsh reaguje na hcg wiec póki beta rośnie tsh może spadać, ale może tez skakać. Wiec jeżeli bierzesz leki to nie odstawiaj. ja mimo ze tsh mam 0,5 zwiekszylam dawkę o euthyroxu o20% i czekam na kolejne badanie.
o`sophia
tez mam wizyte 26egoJa jestem po wizycie dostałam L4 do 4 listopada. Mam bakterie w moczu , za niskie TSH i tachykardie - dostałam skierowanie do kardiologa , mam wizytę 26.10.
Na USG zapisałam się prywatnie na środę , będzie to 3 tygodnie od poprzedniego USG i trzy tygodnie przed prenatalnymi więc super
sunflower21
Wtedy tak, propranolol na puls bo miałam po 140 i metizol ale w ciąży nie można go brać więc teraz nicJa mam 0.336 a normą jest od 0.35 i mój ginekolog spanikował... Brałaś jakieś leki na tą nadczynność?
Hej Dziewczyny, byłam dziś na wizycie, jest serduszko, lekarz nie powiedział ile uderzeń na min, ale mówił, że jest ok. Wg OM dziś 7+0, wg usg 6+1 i trochę mnie to martwi, bo miałam monitoring owulacji i w sumie mało możliwe, że była później. Póki co nie założył mi karty ciąży, ma to zrobić na kolejnej wizycie za 3 tyg z wynikami badań krwi. Nie ukrywam, że trochę mnie martwi ta różnica między usg i OM
A ja nie sądzę żeby to było w normie. Po 2 godz jest wyższy niż po godzinie.Dziewczyny, byłam na teście obciążenia glukozą, wyszło tak
Na czczo :84
Po 1 h :136
Po 2 h :138
Czy to prawidłowe że te wyniki po godzinie i po 2 są praktycznie takie same? Niby w normie ale myślałam że będą większe różnice ?
Moje to.
86
Po godz 150
Po 2 godz 103.
Limonkaaa88
Ja jak czasami mnie mdliło a czułam że chce wymiotować a samo nie idzie to wsadzałam sobie palce i to dosłownie chwila jak wszystko wraca do normy, trzeba się ratować hehehehKurczę, to może jednak się odważę...to jakiś horror jak ja dzisiaj się czuję
reklama
ewaa000000
No ale w sumie jest że nie powinno przekraczać 140A ja nie sądzę żeby to było w normie. Po 2 godz jest wyższy niż po godzinie.
Moje to.
86
Po godz 150
Po 2 godz 103.
Podziel się: